Followers

Wednesday, December 25, 2013

#361

Assalamualaikum.

Hi readers. Sebelum kita menjejakkan kaki ke tahun baru, macam biasa, kita akan renung kembali pada saat-saat indah bersama kitkat sepanjang tahun 2013. Memang banyak kalau yang saya boleh bayangkan sekarang, ada yang gembira, ada yang kecewa dan ada benda yang kadang-kadang kita tak terfikir pon boleh berlaku.

Recap balik tahun 2013. aDa beberapa entry yang saya post sepanjang tahun 2013, sesetengah yang sangat bermakna dan ada yang buat saya rasa bersalah. Saya bukan blogger yang tegar yang kalau boleh tiap2 malam nk karang post panjang2 dan buat semua orang seronok membaca tapi saya cuba untuk buat sebaik mungkin. Saya nak tekankan kepada post mengenai A. Tiap kali saya bukak blog ni saya rasa bersalah. Bukan apa, saya tak pernah berani nak berjumpa depan-depan dengan A tapi saya boleh berani nak post bukan-bukan dalam blog ni. Saya tak tahu la A ada baca ke kawan-kawan dia baca ke. But yeah,.. Nothing hits me in the face yet, and I just want to say, I admire you and Ive stalked you, but now not anymore :D

Tolong baca keseluruhan blog saya kalau rasa tersinggung, i have never meant to do anything by writing bout you in this blog. So, I rest my case now.. Fuh lega rasanya bila dah bagitahu macam ni kan... hehe

So let 2014 comes to me with no more regret of 2013.!!



2 comments: