Followers

Wednesday, March 6, 2013

#348

Jitra-Minggu assignment melanda pelajar-2 IPG kampus darulaman, hanya beberapa orang sahaja yang terselamat daripada gelombang kerja yang bertimbunan manakala rata-ratanya cedera atau terbunuh akibat tekanan stress yang memuncak dan hanyut dibuai mimpi :D Kes ni tak dapat disahihkan kerana tak ada seorang pelajar pon yang membalas mesej, apakan di telefon bimbit mahupon di facebook twitter friendster dan myspace..

haih..apa nak jadi.. dahlah aku sibuk dengan assignment Literature , Gerko, BM, Tamadun Islam, tiba-2 ada komitment dengan program BIG ngn sukantara..

hal-2 BIG dah settle, tinggal assignment yang bertimbunan menunggu masa untuk dihantar :D i try to look things in the brightside of it. haha

#quote of the day: benda yang kita kadang2 rasa remeh adalah benda yang paling penting untuk kita pada masa depan :))

2 comments:

  1. salam.macam kenai ja?junior badlishah kan? ingat dak kak maya?dulu pernah la 2 atau 3 kali entah gi tuisyen kat rumah k-rol.pastu tak p dah sbb pndah sekolah. duk maktab jugak ka?tahniahh!sama2 lah jadi cikgu utk anak bangsa

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, haa ingat2! hehehe yg tusyen add math tu kan? -,- yup duk ipg kampus darulaman :DD baik cikgu :)) majulah ipg untuk negara

      Delete