Followers

Tuesday, February 19, 2013

#343

Sebenarnya aku takut nak share blog ni kat public, sebab banyak benda dalam ni yang aku ,...kalau boleh taknak share kat semua,..

hahaha
tapi nak wat macam na, at least i want someone, at least SOMEONE..to read it, appreciate it and comment it la kan, hahaha

at least the message delivered la..what message? I dont know hahaha
satu benda yang aku paling nak takut adalah bila aku post pasal someone, dan DIA BACA,..pandangan dia dekat aku dah pelan-pelan berubah bro.. :/

xtahula samada ni just a hunch or im just feeling sensitive all over myself..:)

DIA yang aku maksudkan tu.. baru-baru ni aku ada jumpa..but, sekali imbas je la. DIA tak macam dulu dok.. slow-slow aku nampak dia cuba larikan diri bila nampak aku..(TT__TT) 
tula ter demoralized sikit...

ps:/ haritu, time die bagi manifesto tu aku tgk..xpaham sikit habuk :D aku xmain politik-politik ni.. kotor :P

No comments:

Post a Comment