Followers

Tuesday, February 19, 2013

#342

Dah start latihan rumah sukan Hijau (Panglima) hari ni.. penat la siak dah lama tak bersukan.. asyik terperuk tengok laptop ja kot petang-petang ni,,,

lontar peluru, sukan untuk budak-budak gemok..hahahaha

takla, tapi sukan ni jela aku boleh pergi pon,..100 meter, 400m, 4x400m,4x1000m memang tak bolehla..
lompat2 pon berat nak wat macam mana..wkwkwkwkwk

ps:agaknya tercapai tak impian aku nak dapat pingat tahun ni,?? haih, tak confi la tapi I''ll try my best la bro :)

2 comments: