Followers

Friday, February 15, 2013

#341 Perihal Diri

Assalamualaikum, salam sejahtera,salam 1malaysia,salam Kedah sejahtera

  

Nama: Muhammad Khairul Arif B Muhd Radzi (boleh panggil Arip, Khairul, Krul)

Umur: 21 tahun (7 hb Ogos 1992)

Alamat: 35, Jln Sepilai, Tmn Maktab, Kulim

Siblings: 2/3 Seorang Kak Yong dan seorang Abang Cik hehe

No H/P: 012-480++++

Pelajaran: UPSR (2005)
                   PMR (2007)
                   SPM (2009)
                   Universiti Islam Antarabangsa- Foundation of Engineering (2010-2011)
                   PPISMP Semester 1 IPGKDA (Jun 2011-Dis 2012)
                   PISMP Semester 1 IPGKDA (Jan 2013- )

Hobbies: Drawing (walaupon tak sehebat mana)
                Kareoke!!!
                Play guitar (ok, bolehlah sikit-sikit...buat jiwang-jiwang..~)
                Cooking...when starving
                Photography...minat photographing tapi cukup penyegan nak meng-edit
                Blogging....asal boleh..



''If You Want To Make Enemies, Try Making Something New''
+++++++++++++++++++++++++

Besties Corner

Syafiq Amirul the Thinker!

Mohd Danial the Muscularr!!

Raja Muhd Fairuz the Botak!!

Shafeeq Hisyam the Sweetest guy? haha joking bro
Fathin Atiqah the Tintin?

Syuhada Shukri the Secret Recipe!!


Muhd Awais Abd Halim the MODEL!! cun beb! :D



Iqwan Zarif the Lost CONTACT -___-



''You really know someone when uve been with them like forever!!''
++++++++++++++

BUDDIES IN IPGKDA

Wafi Halim (aik awat bold italic ni?)


Amzar Annuar

Al Hafiz Sabri

Muhamad Alif Firdaus

Bro Zack hahaha


 ''Do you know what ship will never sink? Friendship.''
++++++++++++++++++++++++++

ps: Alhamdulillah, tang mana aku pi pon mesti ada memember yang menemani.. walupun takla ramai macam kau hado tu tapi ok la hehe

pss:aku ada satu ''sifat'' yang kurang best la,..aku suka memilih kawan,..aku tak boleh blend in dengan semua jenis orang, just yang tertentu saja yang boleh ngam.. tu kadang-kadang aku terfikir..aku ni sombong jugak sebenarnya :P

No comments:

Post a Comment