Followers

Thursday, February 14, 2013

#338

Dalam tengah tunggu nak pergi solat Jumaat ni, tergerak jari-jari ini nak menulis blog.


Tinggal 2 hari ja lagi nak start kelas balik. Sebenarnya aku tak kisah sangat dengan kelas, sebab kelas is fun,( dahlah kejap2 je, tengok sejam dua jam habis.. petang tido) tapi dengan bekalan assignment yang sangat melampau2 membuatkan aku takde semangat nak mengharungi hari esok..(dramatik music~)


heh

Kalau sekali dapat assignment tu, sampai 3-4, nasib baikla takdak yang kena hantar sekaligus, kalau tak da lama aku resign~haha macam bole.


But the good thing is...

For the last few weeks, aku tiba2 rasa rajin nak pi library. Padahal stay kat library pon bukan buat kerja sangat pon, sembang ja lebey. Aku yang bukan kaki study pon la ni dah reti nak study, kiiki (agak boleh dapat pointer 3.7++ tak kali ni?)
 
ps:Aku compare penulisan aku sekarang dengan zaman 2009/10, aku rasa aku sangad la TAK MATURED...!JIWANG LEBIH...!GEDIKK...! dan BAJET COMEL...!!! hahaha, nak delete la post2 lama yang aku meroyan tak tentu pasal...(''-___-)*delete



a picture kudos to:stevemacaulayphotography.com

No comments:

Post a Comment