Followers

Monday, January 28, 2013

Important Dates 2 :)

#19th September 12: First time bawak member2 jalan kat Alor Star
-aku bukan tau tempat makan2 kat Alor Star hahaha lanjan ja~~
-Burger 1975 depan McD City Plaza sedap gak do
-aku dengar cerita ada member budak sekelas dengan DIA suka kat dia....
-member aku kot -.-
-demoralized sikit,...
rationally thinking, he has a better chance on HER than me, yela sekelas kot, tiap2 hari boleh jumpa :(

#1 Oktober 12:seems like few weeks aku tak jumpa si A**
-done with all assignments!!yeahhH!!!
-ada bengang dan mengamuk sikit dengan member2..siot la korang...

#2nd Oktober 12:lepak @Lawang dalam pukul 9:30 am
-tiba2 ja jumpa si A** dengan budak2 Arab lain tu :))
-ahh rindu la gila, tapi...cek segan nak habaq..tu ja
-she was wearing blue attire, sky blue baju kurung, hard blue tudung ..wahh ingat lagi kot :D
-asked Anis for advise; tak lain lagi, ''Try to approach her directly la bro...''
-bukan tak mau, tapi cek ni segan baqhang~ :)

#3rd Oktober 12:first time meeting untuk penginap kolej kediaman L1 dan L2 kat Ibn Khaldun
-ehhh!!! Ayu??? kenapa hang ada time meeting budak2 laki ni? hahahahaha
-hepi gilaa
-Cik Rusdan la kot tegoq si Ayu ni suruh jangan tido hahahaha lawak la
-hati dah berbunga2 tapi tak siapa yang tahu bro

#12th November 12: Actually buku jurnal 1 dah sampai ke penghujungnya
-Final exam dah habehhh!! wuuuhuuu boleh balik cutiii
-BIG tahun depan ni.. PEM1/TESL/BA ada chance la kot :DD
-Amirul's advise is quite motivating, I still think there will be more hope for me with her IN SHA Allah

ps: I''ll start fresh, whenever there are chances. GOGO Aripp!! :P

No comments:

Post a Comment