Followers

Sunday, December 9, 2012

aku respect orang sabah

aku respect orang sabah,
bukan nak nganjing ke ape, tapi memang betul aku respect
antara member2 aku yang dari sabah tu,
semua takde yang pailang2, hehe

lelaki dari sabah ni aku berani cakap yang diorang lebih suka cakap slow2..
lembut je hehe
takdela macam orang kedah suka maki2 hahahaha (cakap kat diri sendiri ni)
aku kalau nak cakap ngn member mmg suka jerit2,
sebab tu takde makwe gamaknye,, hahahahaha


words of the day

biar muka xhensem, janji gentle~hahaha

gentel dalam hal ni bukan lembut ke, gay ke bukan..
gentle man..
sopan, ade manners,
xbanyak pon xpe, sikit pon jadi la
janji takla kurang hajo sane sini..

ps:ni aku dapat dari dalam radio, haha pikir2 balik betul jugak an?

Saturday, November 10, 2012

demam JDrama lagi

sejak duduk dekat IPG, member-member semua layan Hana Kimi, aku tau yang drama tu dah lama tapi layan jugak bila nengoknya hehe



skrang ni layan 1 litre of tears la pulak kot..

walaupon dah lama tapi nilai sentimental tu tetap belum hilang lagi, habak hang~


ps:///downloading

all credits goes to :
http://www.youtube.com/user/iamthedramaprincess?feature=watch


Wednesday, January 11, 2012

Tuesday, January 10, 2012

5 kesilapan lelaki selalu buat dalam satu perhubungan


hari ni penulis nak kongsi sikit mengenai satu topik yang penulis belajar dalam subjek Social Studies atau Pengajian Sosial ni..

Common Mistakes That Men Do In Term Of Relationship

sebenarnya banyak lagi kesilapan yang lelaki selalu buat dalam relationship ni tapi penulis cuma nak kongsi 5 saja.

1.Keeping Things up to u (secretive)


ada lelaki jenis open gila ngn gf dia, tapi ada jenis lelaki mcm penulis yang lebih suka mendiamkan diri bila dengan si dia. tapi penulis akan berterus terang bila dia tanya terus2 kat penulis. bila terlalu banyak mendiamkan diri.. pasangan kita tu akan suspicius dgn kita.. samada kita btul2 suka ke, main2 ke,ade orang lain ke.. dia xtahu.. dan bila dia tak tahu..mulala fikir mcm2..

2.Still in crush with the past (ex girlfriend?)


ada lelaki jenis yang masih lagi contact2 dengan EX dia. penulis pon xpaham kenapa kita perlu contact dengan EX lagi lepas hubungan tu dah tamat. sebab kalau dah break up mesti ada rasa benci an kat dia.. so knp nak contact ag? mengharpkan peluang kedua? haha loser. bila dah kantoi dengan awek baru, barula nak menyeesal, merayu2 nak teruskan hubungan ataw ugut2 nak bunuh diri.pehal?

3.Saying I love You..Too much? (sayang saaayang sayang :D)


amboih..mengada lebih la ni.. janganla tiap2 kali call nak bersayang2.. sebab makin lama nilai sayang2 tu dah makin ''MURAH''..dah tak special dah panggilan sayang2 tu..let the word make its own magic, orite?sayang koram :X

4.Unexplained Jelousy (jeles lettew)



penulis sebagai lelaki pon ada rasa jeles yang melampau.. tapi biarla berpada2.. jangan la sampai si dia tu tak boleh nak berkawan dengan classmate dia ka..KAWAN boleh tapi kalau dah masuk line tu..hehe sendiri mau ingat la.. ada pengalaman penulis sendiri yang bila penulis rapat dengan sorang kawan ni dekat sekolah menengah, penulis pernah terima mesej ugut dr number xdikenali..so.. penulis blah gitu jela, cuak gak siap nak cari2 penulis ni..haha

5.Couple tapi mengaku Single..


haa ni yang xbley blah ni..penulis sendiri pernah lihat member2 penulis yang suka sangat menipu kat awek2 dia.baru seminggu kapel dah jumpa orang baru..bila ditanya..diorng jawab nak cari spare part..kot yang dah dapat ni terlepas dapat yang baru.. haha tapi kalau yang dikejar xdapat,yang dikendong berciciran tu mcm mana?kan lagi rugi? setiala pada yang satu.. bukan senang nak mencintai dan rasa dicintai tu, sayang.. :D kalau dah ada 1, tinggal la 1 untuk penulis ni..hahaha ok xlawak.:)

p/s:penulis harap apa yang dapat disharekan kat sini dapat memberi sedikit informasi sikit kat korang :) kalau ada apa2 pertanyaan ke..nak share hal2 korang ke boleh komen je dibawah ni ye, ape2 sikit penulis boleh update ag, ok assalammualaikum :D


******

Wordless Wednesday

 ....





footnote:boring wednesday..alhamdulilah sakit tu da hilang sikit,esok a g kelas..:D