Followers

Monday, June 13, 2011

Demam batuk dan selsema

ahh memang best kalau hari-hari makan ubat demam batuk dan selsema.. dari hari jumaat lepas ni skang dah hari selasa..memang best..

tengok skali je dah tahu gambar google kan..xD

hari jumaat lepas aku g jalan-jalan dengan kawan-kawan aku dekat sunway carnival mall..eh jap bukan sunway pyramid..tu kat key-ell,ni dekat pulau pineng ja kekeke,dari habes semayang jumaat dalam kul 3 macam tu kami lepak kat sana sampaila pukul 11 lebih..nasib baik tak kena kunci kat luar,mama tu bukan bagi anak dia ni keluaq malam-malam.. haha

abang long sudah keluar..wa ingat lu sudah mampus~

mula-mula kami singgah kat sunway tu first thing kawan-kawan aku ni g check ticket wayang.. aku dalam hati nak sangat tengok KL Hamster Gangster tu,alar filem melayu pecah panggung tu..cewwah.. tapi kawan-kawan aku ni jenis yang tak layan filem melayu.. even kakak aku sendiri gelak aku tgk nurkasih...''-- xpela..

next!


dah beli tiket wayang filem super 8! diorang kata best gla baq ang... steven speilberg yang buat... ok.. aku ikut.. mcm best ja..BUT! untuk aku lar...that film sucks...eh xdala teruk tapi sangat teruk!haha tolong la,last-last keluar alien la pulak...damn!!rugi ar..pertama kali kot aku rase nyesal tgk filem luar negara..T.T

you have failed Steven..

ah xpela..lantak korang la janji aku leh duk sebelah kakak comel kat sebelah aku tu kekeke~ joking2..eh jap,dalam gelap mane aku nampak muke die..nampak kilauan cahaya spek die je yang menyinar xD**skema gila ayat..


then!



habes wayang memang tabiat( dalam bahasa kedah piao ''be-at'') aku g toilet..sejuk baq ang..memang niat nak tangkap gambaw kat dalam toilet tapi pikiaq balik...toilet tu...tempah orang ''u-uh'' ja..

starbucks!

  
the one on the right is IQWAN, the other on is DANIAL^^
 obviously yang over tu aku~xD

haa time ni best...dahla sedap free pulak tu.. dengan ni saya mengucapkan ribuan terimakasih terhadap iqwan zarif sebab belanja kami semua minum starbucks!^^ jarang2 orang nak belanja ni.. so aku just order hot chocolate dari kaunter ^^ wuu dah sejuk2 macam tu dapat hot chocolate memang perhhh!

malam sikit!

right:AMIRUL, left:rase nak penampaq dak ni tak xD

sebelum balik tu kitaorang g sushi king dulu.. makan supper la konon kan..xD ops xdak gambaq la pulak..semua dah pakat letih2 jalan jauh dalam shopping mall tu ^^

aku tahu!
when can see you guys again lar,..?

title post ni tak dak kena mengena pon dengan apa yang aku tulih so.. korang just get on with it okie^^

-btw short note i am a guy,sorry kalau terkeliru dimana-mana...primary picture was stolen from Tiffany Hwang from snsd..thank you and sorry again =)-

Saturday, June 11, 2011

Menempuh bulan Jun

Dah 11 hari dalam bulan Jun, tinggal lagi 9 hari ag aku akan daftar masuk IPG DA kat Jitra nu..aigoo, aku pikir2 gak kenapa la aku ditempatkan kat tempat macam tu..hais..

dokumen2 semua da siap photostet semua dah..duit yuran dah ready,gambaq sampai 14 keping dia maw..tudia nak wt apa la sampai 14 tu ha..wat kolaj ke kekeke~

dan ape petanda semua ni.. aku xde internet lar kat sana nanti...:( dayyum! baru nak berfarmville dah tak bulih da..tak bulih berkampungchat dah..tak bulih berpoke2 dah :( aigoo!!~

badan pon bukan sihat sangad ni,..sat2 selsema sat2 demam sat2 lenguh..ah.. aku akan menempuh masa orientasi lagi sekali..harap2 xdala aktiviti2 yang memerlukan aku mengeluarkan keringat secara maksimum ya..tolong eh.. aku bab2 kerja keras ni lemah sikit ar..**ceh pemalas (^__^)v 

papepon,sabor je la..cuti2 aku g cc kat2 situ ar bercucuk tanam puas2 kekeke!!~