Followers

Friday, November 25, 2011

tv baru...!!

25 hb lepas nenek dan atok aku ajak pergi ke Best Point Kulim. Aku pon pelik la pasaipa la pulak nak g Best Point, kalau pi pasar malam biasa la, boleh beli bola2 ke, sate ke.. metabak ke.. ni tiba2 g Best Point..Aku ikut je la..tup2 nenek aku suh pilih tv satu..


O___O biar betoi...


ujan je manjang..bosan ou duk umah

tv? mana aku pandai bab2 tv ni..tgk tv pandai la hehe..

let the salesman do all the talk..tgk maktok ngn tokyah pon blur..aku ag la

''ini wa kasi you special siskaun.. bagi fli gif ag ma..''

maktok aku xkesah pon,jnji ptg2 leh tgk sinetron..hahaha

deal punya deal,last2 angkat gak satu.. LG 42'' free gift aku pilih..hehe dia ada 2 pakej. pakej 1 free gift 1 DVD player..pakej 2 free gift HDMI cable, kalau nak tgk HD memang superb la kalau pakai HDMI..so aku pilih HDMI lah,DVD player duk ok lagi..hahaha


pehh siap packing!xD

malam tu satu lori datang bawak itu tv..jenuh gak orang tu nak cari rumah nenek aku ni..yala tempat ni agak terpencil sikit..haritu aku order pizza hut pon sesat..xD hempes..

dah dapat tv,dah pasang HDMI malam tu jugak aku tgk Running Man..fwahh puas hati ;D




footnote: kalau pakai HDMI, saluran astro yang ada HD ja yang fullscreen,yang lain suma kecik.T.T,anyways thats all update from me,tq :D

2 comments: