Followers

Sunday, September 25, 2011

PLKN Season 2

gambar hiasan:google


''== hari ni aku baru ja lepas dapat call drpdmak aku..
pihak plkn ada hantar surat untuk aku nak suruh sambung latihan kat kembalik...
''== malas gila aku..


papepon aku dah print surat untukbuat penagguhan semula...kalau boleh tolakaku  tolak terus dah..hehe


bukan ape..aku malas sial nak g.. nak kena join ngn batch bawah ag..


papepon hari ni hari terbaik pernah aku alami..
pagi2tadi lepas makan sarapan akug kelasenjoy je..lecturer takde nak marah2 sebab lewat ke..pasalstudy lansung tak pressure


hehe


dah takde idea..oklagudnite.~~

No comments:

Post a Comment