Followers

Sunday, September 25, 2011

assignment week





stress !!


masa untuk berstress sekarang..
life kat mktab ni selalu la macam tu..ad time enjoy ada time stress..


kepada yang nak tahu subjek2 yang kena buat assignment untuk TESL:


Langage Development
English studies
Language Description
social studies


yang 4 ni yang masuk paaper semester 3 nanti sebenarnya.. tapi ada lagi subjek2 tambahan macam 


Mathematics
Thinking skills
Learning support
dengan TMK


ha sapa cakap study TESL SENANG? payah dou..


nak karang esei banyak2 750 words ingat senang nak tipu2 dalam tu.. nak copy paste pon kena baca dulu TAW!...


''==
tapi nak wat mcm ne da aku minat bab2 english ni aku enjoy la..
kalau compare dengan time kat UIA dulu..agak berbeza suasana di sini..;)


ok nak sambung tulis review jap..kbai^^

No comments:

Post a Comment