Followers

Friday, July 22, 2011

Thinking Skills

okay jadi dah sebulan rasanya aku duk kat ipda ni.. dah macam2 lecturer aku jumpa macam2 kelas aku masak..(imean masuk) dan sememangnya duk sini life as a Trainee English teacher is kinda cool. ah hancur tatabahasa aku ..

anyways, satu kelas yang tak boleh blah yang aku masuk adalah kelas thinking skills..yeah thinking skills..

nak tahu macam na keadaan dalam kelas ni..sat2 nak tunjuk hampa..







seronok kan?haha siap leh posing2 dalam kelas amek gambar depan lecturer memang terbaik.!
sebenarnya aku amek gambar2 ni sebab nak wat post tentang reflection of the thinking skills class.. and that is way too hard..haha

i cant stop myself from trolling...lol

btw madam..i love your class and i hope u show up everytime when your class is on!and teach us like a boss..ok?hehe

ps:// becoming a good teacher is hard when you never become a good student before...haha~

6 comments:

  1. hohohoho
    nasib lecturer okay
    buat yang garang menyinga
    memang tak dapat la nak bergambar camtu
    :-)

    ReplyDelete
  2. wowowowow!! best2 kelas mcm ni

    ReplyDelete
  3. becoming a good teacher is hard when you never become a good student before...

    suka gila ayat tu!! ahaks..

    ReplyDelete
  4. @all: tq all, sorry xperasan komen2 smua :)

    ReplyDelete