Followers

Tuesday, April 12, 2011

Pencarian Lelaki Sweet dan Awek Bertudung

perghhh!!xD


@_@ group mcm ni pom ade kat facebook??xD, aku yang lambat update rupenye,.. ramai blogger yang dah anti dengan page macam ni...kenape?ha yang tu yang kite tak nak tahu...




overview about this group.. ahli-ahli dalam group ni dialu-alukan untuk mengepos gambo diorang yang paling sweeeet gitu kedalam page PLSDAB.. tiap-tiap bulan,diorang kutip jumlah ''LIKE'' daripada ahli-ahli yang lain.. dan ahli yang dapat LIKE terbanyak bulan tu akan di isytiharkan pemenang bulanan.. hadiahnya? percutian sehari semalam ke rumah bapak kau..hehe **lawak je..






precaution:
memang seronok bila gambar-gambar kita yang dipos dalam page tu dilike oleh ramai orang.. sebenarnya kalau kita tak sweet pon kita boleh menang sebab internet ni ada banyak cara.. fraud click.. atau sistem lama i like u like me.. sebab takda hadiah yang jelas kat sini..hanya nak suka-suka


tapi..


kena ingat bahawa fesbuk ni ramai stalkers..jangan sampai dua tiga hari lagi jumpa profile baru yang guna gambar korang sudaa..






U HAVE BEEN DUPED..


bile da dupe taper.. tapi bile dupe profile korang tu buat benda tak senonoh..(mcm post spam..killerjoe..)last2 korang yang jadi mangsa..''=__= padahal korang tak buat pape pom... :3


renung2kan..


PLSDAB: http://www.facebook.com/lelakisweet.awektudung

.....

ANTI PAGE: http://www.facebook.com/pages/Anti-page-Pencarian-Lelaki-Sweet-dan-Awek-bertudung/165422436846664

3 comments:

  1. entahlah.. apa nak jadila.. group pelik2 kat fb. haih

    ReplyDelete
  2. @kucar kacir:haha ada mcam2 ag group ni,ni baru satu ^^

    ReplyDelete