Followers

Wednesday, March 23, 2011

Cara2 ngorat paling tak boley blah abad ini..

peh, tajuk aku kali ni sangat2 menarik kan.. kalau nak buat karangan SPM pon mesti dapat A++ punya.. xp

ok yang number 3 tu xphm..


kebelakangan ni koru selalu tengok dalam facebook, orang2 yang paling tak dikenali main chat/wall post kat facebuk diorang..jadi koru pon stalk la kejap xp

tudia siap ada manual ag..xp

dijadikan citer,(ce cite ce cite), ade koru bace perbualan diorang, fyi koru xley snip kang, tuan punye badan datang cari koru lak..xp

bukan gambar sebenar...

lelaki:thanks for the add
pompuan:wc ;)

lelaki:lawa profile picture,awk ke tu?
pompuan:a'ah thanks ;)

lelaki:awk ni lawa ar.mantap,sy suke..
pompuan:??

ok stop it right there~..ape cite?ni bukan ngorat namenye yang ni nak ''makan'', kalau xpham istilah makan tu,pandai2 google la yer.

ape nak jadi...

koru paling xsuke orang lelaki yang mind set die terus menerus kearah ke''kuning''an,ke''suburan'' dan kearah ke''kamar tidur''an..pelik ah.

xkisah lar korang nak judge koru,kate koru ni bukan lelaki sejati ke.. gay ke dayous ke..xkisah.. tapi bile nak pikir hal macam tu, bukan all the time..,

...

for me, that girl is like my sister to me. bayangkan la korang ade adik pompuan/kakak/ataw mak korang yang kene ayat mcm tu? xrase nak gigit ke lelaki tu tadi?

**so korang?pernah kene ayat2 xbley bla mcm ni?

***kalau pernah korang wat ape?

''kita selalu gagal mencari cinta sejati,kerana kita sentiasa dikaburi cinta yang palsu.''

8 comments:

  1. dlu time zaman2 xknal fesbuk n just kenal mespes ngn fenster slaloo jadi. haha. benci org mcm ni

    ReplyDelete
  2. hm.. sedih taw.. dicabul dlm alam maya... sja nk sruh aku maki hamun...

    ReplyDelete
  3. @aina:sampai skarang pon ade ag..gigit je lain kali xp

    ReplyDelete
  4. @mizz rayy:itular skarang semua orang dah takde privacy da sebab orang2 mcm ni..sabo ye..nanti ramai2 kita bako!

    ReplyDelete
  5. saya pun tak suka lelaki otak kuning mahupun biru .. huhu

    ReplyDelete
  6. @iena:suma laki pemikiran sama ja iena,sume kuning2 blake xp

    ReplyDelete