Followers

Sunday, January 30, 2011

Rahsia Bulan Kelahiran Dr Fadzilah Kamsah


teringat lawak jozan sal dr fadzilah kamcahhhh ni xD
.....
.
.
.
.
.


.
.
.
.
.
.
.


boring2 janguk2 la apps ni kat facebook eh.


RAHSIA BULAN KELAHIRAN DR FADZILAH KAMSAHH

*klik untuk tumbesaran yang sihat ^^
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bukan kate nak percaya 100% plak kan kat apps ni..walaopon kebanyyakkannye hampir2 ngn aku tapi mungkin tu cume kajian yang dr kamcahh ni wat kot..

tak kesah la..korang klik pon tak rugi pape..hahaahahahah

tapi jangan lak taksub sangat ngn benda2 horoskop ke fortune teller ke kat facebook ni eh...mcm Daily Horoskop tu ke..Self Survey ke..Personality test ke...

sebab jawapan yang kite dapat tu kadang2 tipu je..**haiss tanak percaye lak aku xD

P/S:just for fun je keyh..why so serious?^^

p/s/s:da try nanti jangan lupe tagg ramai2  orang kat facebook ehhhhhXD peace

No comments:

Post a Comment