Followers

Friday, November 19, 2010

tidur time..

hehe
rindu pulak nak tinggal blogsite ni..=)

sape yang tak tido ag ni..
tengah wat pe tu XD..
haaa..malam2 ni mcm2 korang nak tengok an..=Pjkjk

kalau nak tido jangan lupa basuh kaki kilat2 taw..
nanti sleepwalking lak..(eh betol ke?xpe standby2)

gudnite_!!!

shopping2

lepas solat ja orang ajak shopping
hehe
saya tak beli apa pon..
sekadar teman kawan2 ja..=P

pastu g karoke for 2 hours?XD..
melalak semua lagu yang ada kat sana..lalala
skang sora macam amuk suda =)

after karoke proceed to moovie..
MEGAMIND...
one movie worth of paying off than 2 alam..=P
<--------tak support sangat filem malaysia..dont ask y..

have lots of fun today..
walaupon letih tapi tetap enjoy..=)
tq

Thursday, November 18, 2010

solat yuk

sempena jumaat yang mubarak ni yuk ke masjid..
kang melepas pahala jumaat pula..=)

aiseh..blog saya dah jadi macam status facebook sudaa..=)
main tulis aja apa yang dipikirkan..

yuk2 12.30suda..=)
chowz

layan lagu creep

sape tak kenal radiohead sila baca..

dah tak kenal mcm na an..XD..
try dengar lagu creep kat entry ni..

lagu dia maksudkan yang dia ni tak layak untuk sorang yang dia suka tu..
float like a feather in a beutiful world..
i wish i was special..

but im a creep XD..im a wierdo..aish..terlayan suda bha..

layan aja

Radiohead Creep



/ G - - -/ Gsus4 - G - / B - - - / Bsus4 - B - /

/ C - - - / Csus4 - C - / Cm - - - / - - - - /



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

When you were here before

/ B - - - / Bsus4 - B - /

Couldn't look you in the eyes

/ C - - - / Csus4 - C - /

You look like an angel

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

Your skin makes me cry



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

You float like a feather

/ B - - - / Bsus4 - B - /

In a beautiful world

/ C - - - / Csus4 - C - /

I wish I was special

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

You're so very special



Chorus:

/ G - - -/ Gsus4 - G - /

But I'm a creep

/ B - - - / Bsus4 - B - /

I'm a riddle

/ C - - - / Csus4 - C - /

What the hell am I doin' here

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

I don't belong here



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

I don't care if it hurts

/ B - - - / Bsus4 - B - /

I wanna have control

/ C - - - / Csus4 - C - /

I wanna perfect body

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

I want a perfect soul



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

I want you to notice

/ B - - - / Bsus4 - B - /

When I'm not around

/ C - - - / Csus4 - C - /

You're so very' special

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

I wish I was special



Chorus



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

She's runnin' out

/ B - - - / Bsus4 - B - /

again

/ C - - - / Csus4 - C - /

She's runnin' out,

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

Run, Run, Run

/ G - - -/ Gsus4 - G - /

Run

/ B - - - / Bsus4 - B - /

/ C - - - / Csus4 - C - /

Run

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /



/ G - - -/ Gsus4 - G - /

Whatever makes you happy

/ B - - - / Bsus4 - B - /

Whatever you want

/ C - - - / Csus4 - C - /

You're so very special

/ Cm - - Csus4 / Cm - - - /

Wish I was special



Chorus



G (hold)

I don't belong here

raya korban #2

tak best..
hari ni lengangg ja..dahla streamyx xleh guna
yela kan kedah banjir kilat ritu..habes semua kena sambaq..

saya pon keluaq rumah cari modem baru..arrrrr...mahal2..rm120!!
bukan selalu rosak pon..
mama suh tunggu TM..sebab ada waranty ag..

lambat...xdapatla nak merasa streamyx...sekadar bb celcom ni je;la....

raya korban #1

ahh..bangun pukul berapa dah ni...
aduii..dah lambat..orang dah balik raya dah pon..
nenek kata dah dua tiga keluarga da datang cari arip..?
naseb diorang tak tengok dalam bilik..
=P

dah pukul 2 bah...nak raya ape =(
da semangat gila bertakbir semlam..last2 semayang raya pon xg..XD

Monday, November 15, 2010

selamat hari raya korban

raye eh..
campus cuti 5 hari..
rabu khamis jumaat sabtu ahad..
wihuu leh balik kampung tengok adik..=)

sempena hari raya aidiladha ni
saya nak ucapkan selamat berhari raya..
maaf jika ada tersalah bahasa
insyallah kalau ada rezeki kita korban lembu ramai2..
saya ikat kaki lembu,kamu pegang kepala lembu..
pastu tok imam sembelih(hehe..saya tak reti kang tak pasal2 jadi bangkai)

plan time cuti?errr..
nak lawat kawan kat hosp sultanah bahiyah..
then nak lepaking kat queensbay(kalau boleh la)
settle tutorial maths ngn physics..
prepare untuk quiz plak..=)

fiuhhh..boleh ke tak.itu kita tak tahu..=)rancang je beb

Saturday, November 13, 2010

cara tidur nyenyak

jam menunjukkan pukul 2 pagi
mata ni masih belum bersedia untuk tidur lagi..
dah pnat dah badan nak guling2 atas katil ni..
selimut pon kejap pakai kejap tanggal..kipas angin pon dah sepoi2 bahasa
sedap je rasanya tapi kenapa masih takleh tido?

kata orang tua2 kalau tidur kena basuh kaki..
...
dah naik kecut dah kaki ni dibasuh
tapi
masih tak boleh lelap ag mata ni..

memang macam vavi..

aku ingat balik 5 jam sebelum skarang..
aku ingat aku tengah makan nugget bebola dua tiga bijik
sambil tgah update blog..=)
sambil tu aku juga turut mengeteh(minum air teh?)XD

baru aku ingat
aku tak excersice petang tadi..tak turun padang main bola..
sebab aku dah tidur petang =P..
ow..kantoi dah tidor petang XD

notakaki:korang paham tak aku cite ape ni..?XD..penat2 aku taip ni XD

Friday, November 12, 2010

awak..



awakk..
awak dah curi hati saya
awak dah ubah sikap saya
awak dah buat saya celaru bila kita tak mesej..

ingat tak lagi
kita jumpa kat terminal bas?
saya tak nampak awak..
penat saya naik turun tangga cari awak..
last2 kita jumpa..best sangat time tu

walaupon tak lama kita jumpa..
awak pon tak cakap banyak,..
kakak awak je yang cakap..
saya malu pulak nak bercakap..kita senyap je..kadang2 saya curi2 tengok awak..
yela..awak asyik tunduk je..(^^)

malam tu..
kita g jalan2..
shopping kat cm..macam2 saya tunjuk kat awak..
tempat game..tempat karoke jamban..tempat jual hadiah semua..
kita sama2 pegang bear besar comel tu..hehe..same besar ngn awak je
tapi tak beli sebab poket saya kering time tu..XP

kita plan nak g wayang..
3d ag..citer katun..
tapi last2 abang akak awak ajak g pantai..
jual balik la tiket tu wk..
xpe nanti kite tengok citer lain lak eh wk..

saya tanya awak..
awak suka makan ape..?
awak kate..''apa2 je..''
kfc?macdonal?
awak tak suke..
piza?
lagilaa.
time tu saya cuma nak blanja awak makan makanan febret awak je..
last2 kita makan laksa..

ingat x kita shara pinggan laksa shack sekali..pedas sangat..sampai berair
mate awak..

pastu kite g pantai..
ramai sangat orang..akak abang awak bg eskem kat kita suh makan..
awak suke makan eskem ehh..baru saya tahu..
kite share eskem mcd tu ag..cair2 pon awak still makan gak..
ksian wk..

saya tengok2 cincin..
cantik..macam awk..
saya tanya awak..
awak suke?
....
saya cari cincin paling cantik untuk awak..
saya tak penah tengok awak senyum..sampai time tu..=)
saya sarung kat jari awak..memang cantik..
jage elok2 cincin 2 15 ringgit tu ye awak..=P

esoknye..
kite jumpa kat terminal balik..
saya kena balik kampus da..
nape awak tensen ni?
awak tanak senyum..
nak pegang tangan awak pon saya tak berani..
yela pimpin sambil jalan2 la kan XD
jangan marah ye awak..
saya nak g sambung belajar..kita berpisah bukan lama..
cuti2 nanti saya g balik..dun worry..

time tu..
saya sebak sangat nak tinggal awak..
rasa macam nak peluk awk..xnak lepas..=P
tapi takleh kite kan tak kawin lagi..
terlebih sudah..kang free2 saya kena penampo awak..
masa kita nak pisah tu..
awak mintak maaf kat saya
sebab takleh teman saya balik..
sebab takleh wat saya gembira..
sebab tak pandai borak2..

awak ambil tangan saya..salam dan cium..
saya terharu..
tak pernah ada orang hormat saya macam tu..
yang penting
cincin yang ada kat tangan kita selalu mengingatkan kita..

tentang masa2 kita bersama..

awak..

saya tak tahu nak cakap apa
kalau saya tak mesej2 awak..
kalau saya tak call2 awak..
saya mintak maaf sangat2..
janganla awak kata saya tak sayang awak..
jangan la awak kata saya curang..

sedih tau awak..
saya selalu sayang awak..
dari jauh saya rindu aiskrim cair yang kita makan skali ritu=)

alhamdulillah..
arif_ain