Followers

Sunday, February 28, 2010

sapa no 2 mesej cepat!!!

salam,tadi baru ja akoo habes makan roti XD
apa cer akoo sembang sal roti?

akoo terTERJAH blog kawan seblogger ni dan terjumpak posting yang agak menarik minat akoo..

Fast Link:

Dahlia's Jurnal
 
lalu akoo pun buat la..
 
first step kena tahu kita ni lahir hari yang keberapa dalam mana2 bulan..
 
kelik untuk tumbesaran.. 
 
yup akoo memang lahir pada07/08/92..best kan number akoo..kejap tujuh..pastu lapan..pastu sembilan..pastu dua.XD..xpandai bilang..kalau saper2 nak tarik number ekor gne trikh lahir akoo..gunela..kalau jackpot..kasi 60/40 k?
 
second step..alkisahnya akoo check la number akkoo...males pulok nak baca semua jadi akoo highlight je apa yang penting..
 
 ngah2..highlite yang baik2 dah a kan??bajek
 
akoo rasa benda alah ni saja nak bodek akoo kot..XD..mana akoo genius dalam msik..stakat main2 buat bising ade ar..pengorbanan untuk keluarga?ader ker?XD..stakat ni akoo takder agy lompat bangunan nak selamatkan keuarga akoo..peh..macam hero hindustan lar..hum ko hamise churaloo!!XD.
 
ni akoo nak kasi penekanan..XD
benar kah??wuuuhuuu!!~~

jadi mereka2 yang dikelasifikasikan sebagai number dua adalah seperti berikut..

who can that be??

jadik..akoo check ar personality macam mana orang bernombor 2 ni..

 apasal gambar kecik sangat neh?tak pro lah nak gna snipping tul ni..
 
akoo pikir balik..np lar kan..takde satu number pun yang matching ngn number 7..rasanya..number 7 memang patut duk solo kot..XD..desperet gilar akoo XD..
 
p/s:tak semestinya benda2 alah ni betul 100%.aper pon..kita lagi kenal diri kita..personality test ni kekadang cuma nak main2 or nak kasi tahu apa yang kita patut kawal..contoh EMOSI..
 
p/s/s:apa pendapat korang??hantaq lar komen..nanti macam entry syok sendiri ja..hilang smangat AKOO nak blogging X[ 

Saturday, February 27, 2010

facebook images hurts

 gambar dicilok dari facebook juga..XD

><"
assalamualaikum
terima kasih sebab datang sini
dah lama benar akoo tak update blog ni..
bersayang besawang dah blog akoo ni nampaknyer..
sunyi sepi(mungkin sebab takder musik kot..)

aper pon
topik akoo hari ni pasal
kebenaran..kesabaran..kejadian..niyang rapikkk!!xD
bukan pas kebenaran keluar kelas masa darjah 6 dlu..
tapu tapi truth..kbenaran..
korang nak tahu apa kebenaran tentang diri akoo??
 
akoo ni sorang yang BAJEK!!XD..
akoo tak suka gambaq2 akoo yang entah apa2 keluaq kat facebook..
ataw blogg..
ataw mespes..
ataw friendster..
sebab?

sebab akoo bajek la brader XD..
perhatikan gambar ini..

haha,ni masa akoo masuk tarik tali HS tahun 2009.
terimakasih:-firas harith.-
lawak ar kan?bila kita leh tengok kawan kita muke macam haram dengan ekspresi yang entah apa2.?

bajek akoo nak rebut ayam pun nak amek gambar..waklu..
terima kasih:-raja-
dengki btul..busuk hati..niyang rapikk!!keypad lock...

><"!!!ni akoo tak tau bila mamat ni tangkap gambaq akoo..
terima kasih:-shafeeq hisyam-
buruk sial..XD..maybe muka akoo dah buruk a kan?so yang ni korng nak dengar la kot??muka akoo buruk so skang apa korang rasa??best ar kot??ngahahahaha..

terbaru..muke sangap keterlaluan..
terima kasih:-...eh sapa tangkap neh?-
kalau nak kasi muke takder feeling pon jangan ar sampai terSANGAP macam tu..kesian akoo tengok muker akoo..

for your information(fyi.)akoo ni hensem..cuma orang lain je tak perasaan perasan.

huhuhu...memang LAWAK..

gelak-gelak!!kalau tak akoo tembak!!-ayat2 filem

notakaki:jangan biarkan diri anda diselubungi...misteroo misteri..muke dah tak hensem..bajek macam na pun tak hensem..kalau bajek muke hensem tak per lakk??-pedoman sendiri

p/s:akoo tahu maybe diorang just for fun je nak amek gambaq ni..takder niat lain.nak malu kan akoo jauh sekali...sebab diorang kawan akoo..and akoo kenal diorang dah 3-4 tahun..tapi BAJEK lar..suke hati je letak gambar2 terLARANG ni kat Facebook!!!
 
p/s/s:akoo memang HENSEM..tak kire korang nak kater aper..akoo tetap hensem..dan kehenseman akoo takkan hilang sebab gambar2 kat Facebook macam neh..ngahahahahaha

p/s/s/s/:akoo pon tak tahu..post ni sebenarnya lawak ke marah???waklu

Wednesday, February 24, 2010

sekadar cinta picisan

notakaki:akoo tak pandai edit2 gambar photoshop,...akoo tak pandai mengarang puisi..apakan lagi nak kejar awek TUDM..tapi harapan akoo dengan lovestory akoo ni leh kasi pengajaran kat korang supaya jadi lebih baik daripada sebelum ni..-pedoman sendiri


Blog: 13 July 2009

L
biar aku crita sket pasal dia nieyh..dan apa yang da jadik kat aku
ok..
PERINGATAN

tampar

jika si L ni ada baca blog ni..
or mana2 kawan dia yang baca blog ni
aku nak bagi tau yang aku msih nak kenal2 ngn dia..
walaupun bukan spt na yang aku nak dia jadi..
tapi..
as friends aku tak kesah sangat..

ya Pictures, Images and Photos

akoo kenal dgn dia ni dah 2 tahun xsilap akoo,
detik2 pjumpaan akoo jmpa masa persiapan DAN penutupan Hari Anugerah Cemerlang 2007.!!
masa tu akoo, ali dan SUREN..baru habis makan kat nasi ayam De Suri
.......
tak silap akoo masa tu kami balik ke sekolah untuk tinjau2 keadaan kat sana.
kebetulannya,cikgu nampak kitaorang then mintak tolong kitaorang kmas2 dewan
...... 
arriiiffff........

nak dijadikan cerita,
masa tula aku first2 jumpa ngn budak L ni..
masa tu aku just kenal2 dia dan seriously
aku kat dia..xda apa2 perasaan
=]
coz masa tu pun aku dah kapel ngn org lain(uhuk2)
ok..
lama2 kelamaan..aku ngn dia slalu jumpa..
sembang2...then aku mintak la number dia..
dipendekkan crita aku pun berkenan la dgn dia ni...
tapi..
masa tu aku dgr cta yg dia ni kpel ngn org skolah lain..
haha..

kontrol..jangan tak kontrol..


sebab aku kapel a aku leh btahan agy..
tapi lepas seminggu lepas dgr cter tu..aku dgr yg ex-gf aku tu dah kapel lain..
aku pun...
tny la..ko ni nak main2 ke nak serius ni?
last2 dia ni..mintax break..
bak kata pepatah
bgai org mngantok disorongkan bantai..!!wokk..
 
jackpott!!!ghahahahaha!!!...


okey..
mulala aku berkenal2an dgn L dgn lebih mendalam..
sampai kawan2 aku semua dah syak mcm2 aku dgn si L ni..
padahal aku ngn L xda apa pun lagy..

hampa tau tak si arifff tuuuuuu.....cot cet cot cet..


setahun kami berkenalan.....
aku beranikan diri ikut dia,kwn2 dia dan sedara dia pi Library Kulim.
kami dah selalu makn2 sekali..
pernah sekali kami..
main ujan sekali,
itula...inila..
at last bila tggal aku n dia..by our own..
aku cakap mcm ni kat dia..


erm...she love me..she love me not..errrr

~L..kita dah lama kenal kan?~
~kita dah buat mcm2 sama2~
~bila mula2 kita kenai..~
~abg x pnah rasa perasaan ni sampai sekarang~
~kalau abg cakap sumthing ni...tlg jgn marah ya~

a long silence fell in the Library..well..nervus siot nak cakap benda ni....


~L,abg suka lah kat kamu..~


malu nyer akoo!!!!!ghahahahahah

bukan nak kata kecut ke aper..just
masa tu tiba2 kaki aku ketar2..tgan sejuk..pastu aku blah a pi tandas jap..
pi basuh muka..
bila aku balik mai..
dia ada lagy..tapi mak aku dah sampai so aku terpaksa chow..
hence..seminggu lebih kami x contact...

sedey laahh!!!!...knp xkontact!!


untill the day aku dgr birthday dia..
then..aku pun bli la hadiah kat dia..
special..
really special..
siap kad yang aku buat..(walaupon huduh beno)
aku selit2kan nota kat situ..

~menanti sebuah jawapan~

  .....

pastu2
aku tak dgr khabar dia dah selama 3 ke 4 bulan..
bila jumpa2,aku nampak mcm dia nak lari je pada aku..
yela..maybe aku ni gemokkk
x hensem sngat..
=]
tapi at least just say it..

emo skater Pictures, Images and Photos
kenapaaaaaa!!~~kena pi SLim World ni!ghahahahahaha

untill satu hari aku dgr dr adik angkat aku yang si L ni..
dah kapel lain..siap naik2 moto bila balik sekolah..
frust guling2 hindustan lar akoo...


hum ko hamise churalooo!~

aper2 pon..skang aku tahu yang dia heppy,aku pun heppy..

owh L.....akoo masih menantimu XD..

kesimpulannya..
cinta sekolah ni xderla penting sngat..
jgn la terjerumus terlalu dlam dgn pecintaan di bngku skola..
kang nnti result korg gak yg mrana...!!!
renung2kan dan selamat beramal!!!!

p/s:maaf sebab ni post yang lama.
baru pandai tukar2 kaler dan font size..
janjii korang dapat ar sket2 daripada pengalaman akoo neh.
 
p/s/s:terima kasih daun keladi,
esok lusa jumpa lagi..

Tuesday, February 23, 2010

takleh EMOSI bila taip blog

 weh2..akoo letak bunga tak semestinyer akoo mat bunga yer..

><"
pernah dengar tak orang Melayu lama2 cakap

ikut hatii matii,ikut rasa binasa,-peribahasa Melayu klasik

memang ar,
akoo bagi contoh

marah:korang memang fedup dengan seseorang..
boypren ka girlpren hampa madukan hampa ka.

bila dah jadi macam ni
EMOSI korang terganggu..
nak pikir idea nak tulis blog pon xde..
last2..
hampa akan tulih pasal tu dan ia akan jadi panjang lebar..
siyes wa cakap lu.


sedeh:korang teringatkan seseorang yang dah tak dak ka..
parent korang lepas kemalangan ke..choi choi!

bila masa macam ni
korang suka tulis pendek2.XD..
kadang2
ada yang tulis..


"akoo sedeyh sangat hari ni..
tapi
akoo takder idea nak tulis macam na..
nanti2 akoo tulis lah..bye"

XD..sampai hari ni tak tulis2..


jadi EMOSI macam na paling SESUAI nak blogging ni?

tip top condition

excited/gembira/extravagant!!:kalau akoo guna ayat 'ghairah' nampak pelik ja..
esok korang nak dapat gaji ke..
esok nak kawen ngan kamal adli ke..
memang excited giler oik2 lar korang..

gelak2 macam spongebob..ghahahahahahaha

masa ni korang leh bayang2kan prasaan korang..
sebab otak korang tak stuck dengan EMOSI..
taip laju2 pon kita paham..
sebab akoo ada tengok sorng ni tulis..

ah senyap pon..
seorang blogger ada 2saat saja untuk tarik perhatian pembaca untuk baca blog dia..-pedoman seorang insan

2saat??

jadi ayat2 korang kena tarik banyak pembaca.dan untuk akoo..
kalau akoo tulis panjang2
last2 akoo ska letak 'p/s'..
nak kasi kesimpolan kat sana..
'p/s/s' pulak my second thought..

rileks..2saat tu lama..

notakaki:aper2pon,..terserah kat KREATIVITI korang and SKILL korang nak mengarang blog.mengarang blog ni macam nak masak KARI la..kena tahu apa isi dia..nak taruk santan brapa cawan..nak taruk secukup rasa brapa peket..nak kasi nampak mcm kari kasi kaler2 rempah dia..-pedoman sendiri

fuh2...berpeluh2 kaw..

p/s:tapi kalau korang PANDAI kawal EMOSI semasa blogging
akoo rasa memang ramaiiiii yang akan datang blog korang..
akoo terKECUALI sebab akoo tak pandai kawal EMOSI..
sekadar berkongsi maklumat je kat sini..

p/s/s:akhir kata,renung2kan ayat ini..

ikut hati mati,kerana hati terdorong oleh syaitan,
ikut rasa binasa,kerana rasa boleh berubah mengikut masa,
kiut ikut fikiran sesat jalan,kerana fikiran boleh dipengaruhi oleh nafsu
oleh itu
ikut iman aman dunia akhirat..kerana iman tak berubah.amin..

~* sayooonara!!*~
~*tengs 2 encik bawang*~

Monday, February 22, 2010

dari jauh ku pohon maaf

t.t
kenapa akoo tiba2 EMOSI sekalang?
tu lar bukak laptop tak cuci muka..
kan encik winamp dah bukak lagu raya..=(


layan je emosi pagi2 ni..
siap nyanyi2 lagu2 raya ni sejak pagi...XD..tak tahan..

boring a adik sumer dah g skolah..
tak da orang nak diganggu..
kacau nenek akoo je a skang!XD



xleh henti hentak2 paler a dengar lagu ni..



tapi rasa syahdu kalau dengar lagu neh..X(

notakaki:saper tak habes agy puase tahun lepas,angkat kaki?eii teruk ar korang!XDbudak sekolah rendah pun dah puasa penuh..tak malu keXD..-pedoman sendiri

p/s:kalau nak mintak maaf bila2 pon leh,
xpyh tunggu raya..
tapi nak MINTAK DUIT tu je kena tunggu raya..XD

follow sebab kesian ke

ah tak payah..
akoo tak suka orang macam neh..
bukan apa..
korang tekan butang follow akoo tu sebab akoo follow korang..??

mcm tu eh?
mane blajar?bgtau sape ajar?wat otai lak akoo neh..

sebab orang follow akoo/mane2blog::

#sebab entry dier best..

#sebab template dier cantik/lawa/kiut/hot

#sebab owner dier cun/lawa/hensem/sopan/cantik/cun/lawa..

#sebab kongsi minat yang sama..

#sebab Sehati Berdansa..XD..

#sebab nak memupuk semangat 1malaysia...yela sangat..

bukan sebab akoo ni follow ko mesti ko follow akoo..
eh akoo tak mintak pon..
kalau akoo nak sangat orang follow mesti akoo kater..

"alamak!!.terFOLLOW lar pulak..XD"-sengal je akoo..

p/s:sama2 kita hantar surat kat perdana menteri yer..
kesian kat iklan tu asyik keluar kat TV..
ntahlar ada orang nak hantar ke tak..XD
hadiah lumayan!
SATU MALAYSIA!!=)

p/s/s:kalau korang..follow balik ker x??
mesti lar kan...biase lar..akoo ni je pelik..
dah orang follo elok2 nak bising2 lak kat GB

Sunday, February 21, 2010

last lar kot

bukan last post.
tapi hari ni last lar kot akoo nak g blajaq memandi memandu ni.

satu hari akoo tak tau nak tulis apa dalam blog ni.
pukul 5petang semalam
dah ada idea datang toink2 dalam paler ni
tapi tiba2 je dia golek2 hilang..T.T
hari ni akoo g cari2 balik
jumpe gak..ape akoo merepek neh

21/2/2010

tarikh semalam lar.
.akoo pergi belajar memandu kali yang ke 4.
kira2 akoo dah memandu 8 jam dah sekarang wuhuu..
best tu best lar cuma lembik lutut lepas driving..
nak control clutch lar..minyak lar..brek lah..XD

alkisahnya..akoo nak link dengan post akoo yang dlu..
http://penglipurlara92.blogspot.com/2010/02/apa-nak-buat-lepas-kena-marah.htmlakoo selalu je kena marah masa driving hari tu..
tapi semalam akoo tak kena marah LANSUNG!!
maybe akoo dah pro bawak kereta kancil merah tu kot..=p..

kawan duk senyap je tepi akoo..
tapi akoo tak syok plak takde orang cakap2
rase sunyi je..
so akoo try lar wat2 bodoh eh..

akoo:(memandu..tanpa menoleh kearahnya..)err..cik..kita nak pergi mana ni?

trainer:(menyelak2 kertas di tangannya..)kita pi jalan tiga.

akoo:ok..(memandu..suasana sunyi balik..)

sampai kat satu trafik lite yang takdak lampu..akoo naik panik gak takkan nak brek tgah jalan kan...

akoo:cik..trafik lite tak dak lampu ni mcam na?(panik2..)

trainer:jalan ja..jaga orang depan(kembali selak2 kertas tadi...errr..akoo nak jadi ramah pon tak layan...)

sampai kat satu lagi trafik lite..XD..

akoo:belok kiri kan?

trainer:(tak jawab..)@%#$!!!

fedup gler akoo..

sreeeettt!!!!akoo tekan brek habes kuat lar XD..gupp semua tersentak kedepan!XD...haa..tak layan sangat..=p

lepas tu baru dia start balik berleter kat akoo..takpe janji akoo tak rasa sunyi sangat masa tu..

22/2/2010

oklah..harini dia kata nak buat QTI..akoo pon tak tau apa benda tu..tapi kawan akoo kata senang ja..
olright...
start pukul 2pm akoo pon tak mandi lagi ni XD..
bangun2 tidor tadi terus mngadap laptop neh..sambil minum milo dan makan roti bakaw XD..

aight
adiossa

Saturday, February 20, 2010

dah pegang pegang dah

ha!pegang aper tu?
pegang handset lar!!
akoo dah pergi survey handset baru dekat kedai hari jumaat lepas.
mula2 akoo g tanya handset SE G900..

hitam itu menawan..nama saya RAIN-rain malaysia
-Price Watch==> MYR 700(original)-

sbenarnya akoo kecewa gak ar
sebab handset ni kawan akoo dah guna..
akoo macam..
WTF??tiba2 ja hang guna fon tu??
><"..jeles2..XD..
tapi akoo tak kire..akoo memang minat sangat sama u baby G900!!

sebab kekecewaan akoo,akoo cari henset lain lak kot..
ha!!
akoo jumpa CINTA BARU pulak!!
cantekk sangat model ni..!!
nokia 5230,(akoo xpasti dia express musik ke tak)


-Price Watch==>MYR700(original!!)

the true beauty of a technology comes from the processor..not the price or the brand-mana akoo dapat kata2 ni?

dah pegang puas2 dah handset tu
siap main2 button2 sumer dah..
memang akoo dah jatuh cinta ngn benda alah ni!!
akoo try lar tanya mummy ....

conversation:

#akoo:(muka toya)ma..nak tukaq handset..

##mak:o_O??handset lama dah rosak ka?

#akoo:(cakap pelan sikit)taklah..ok agy..

##mak:habes?

#akoo:HANDSET TU CANTEK LAR MA..!!(cakap kuat sket..nak bodek neh kena a cakap slow2..XD)


##mak:mana?(akoo bukak GSM Arena..bagi mak akoo tengok spec model tu..)

#akoo:@_@...jadi boleh tak ma?dia nak ambik handset arep(panggilan akoo kat umah..jangan panggil akoo mcm ni kat sini XD)MYR350!!jadi kena tambah MYR350 ja lagi..!!!

##mak:cukup2...ha,minggu depan nak keluaq result SPM kan?tengok kalau elok baru tukaq..kalau tak elok..guna handset tokyah hang..

(tiba2 nenek akoo join venture...duk kat sofa tu dah tarik muke seposen..XD)

###nenek:awatnya??nak tukar henpon?dia lar..guna duit sendiri baru tau nak hargai benda tu..(yey nenek support!!)

##mak:@#$&!!(blur..akoo meloncat kegembiraan dalam hati ni !!!XD)

notakaki:yup,akoo dah ada MYR 200++ sebab upah akoo jaga c.c bulan ni..tinggal MYR 100++ nanti akoo kena bodek nenek akoo lagy lar kot !!!XD-bertuah punya cucu..XD

p/s:naseb baik akoo ader nenek yang begitu understandingXD..
korang ngn nenek korang macam ne??
kalau fight ngn parent slalu saper backup korang??
ayah ke mak??nak tahoo!!

eh,mana pergi komen tu?

><''
hari ni akoo dah apprve satu komen..

dia tulis..

keep posting this kind of entry,i really like it..-Anonymous..

ok lar..akoo approve..
check2 balik..eh..dia komen tang mana??


mampuih aku nak check satu2!!!!


notakaki:please sapa2 tahu macam na nak tengok latest comment approved!!tak kisah a otai ke petai ke..tinggal sini.. yer!!!-pedoman sendiri

 
p/s:bukan niat akoo nak menunjuk akoo ade banyak komen..
tapi dah alang2...SERONOK gak dapat menunjuk ni XD joking2

Friday, February 19, 2010

RE:reader versus follower

assalamualaikum..
apa khabar?sihat?

meh2 baca sampai habes..
tadi akoo terbaca satu post dari .:cikepal:.

mengenai isu reader dengan follower..
biasalar..dia ada pendapat sendiri..dan akoo pon ada pendapat akoo
dan akoo tak kata pendapat dia salah..
juga kata akoo salah XD..
(kenapa akoo duk atas pagar je ni..??)

macam ni..
korang g TERJAH dulu cik epal kita..
terus link::>>
::http://cikepal06.blogspot.com/2010/02/penting-ke-follower-bagi-sesebuah-blog.html::

dah baca?
aight..
memang betul reader dan follower penting untuk mana2 blogger pon..(tak kira yang hidup atau yang sudah meninggal dunia XD)

sebab??
kalau ada follower..tapi reader takde..takder maknanyer..
akoo rse cikepal memang dah tahu RAMAIIIII blogger baru(macam akoo)

GILA follower(mcm giler oik2 lakXD)..follower-MANIAC!!
tapi pendapat akoo senang je..


#reader ada tapi follower lansung takde..kite tahu ke post kite tu ada orang baca??

#reader ada tapi follower lansung takde..post kite ni syokk sendiri ker??

#reader ada tapi follower takde...rasa macam kita ni orang HARGAI ke tak...penat2 orang taip..curi gambar kat Google..dan ping kat Geng BloGGER..XD..penat2 je..tapi xde orang APPRECIATE..T.T

tu je kot..sebab ako rasa dua2 penting..
sebab kalau dah baca tu..pandai2 lah nak follow ke..nak koment ke..

takkan nak marah baru nak follow kot-dari mane akoo dapat ayat ni eh??

p/s:sendiri blogging,sendiri punya rasa yer..
maybe cikepal dah memang ramai follower @dah lama blogging
jadi rasa nak LEBIH-RAMAI-FOLLOWER tu dah takde dalam diri dia..
untuk yang baru2 blogging ni...
FOLLOW AR AKOO YER...!!akoo nak ramai2 orang follow!!
lalala~

banyak gler komen!!



credits::thank you adda!!!


notakaki:ramai2 WAJIB follow dier!!XD-pedoman sendiri


p/s:haha..kasi gempak..

Thursday, February 18, 2010

adik..kenapa ko malas pergi sekolah..?



KISAH BENARRRR!!!
assalamualaikum,
tolong bacew sampai habes..


cerita benar:

saya ada sorang adik
dia pemalas
suka tidor lambat dan tak suka baca buku.
dia suka makan dan tengok tv memanjang..

dia tak suka pergi sekolah..
1 minggu ni  dia ponteng sekolah..
kenapa?
apa yang tak best g skolah?

saya dah banyak kali nasihat dia
tapi dia tanak dngar..
ayah dah banyak kali rotan dia..
tapi dia tetap keras paler..

kami buntu..
satu hari..
ayah kami telefon cikgu
tanya pasal adik saya

ada orang buli ke?
ada orang kacau ke?
cikgu mengajar tak elok ke??

cikgu terkesima..
ayah mengunggu jawaban cikgu...
lalu..
cikgu pun jawab.



"sekarang cuti tahun baru cina lah pakcik.."

p/s:kisah benar orang lain lah XD

akoo dan cafe world

akoo nak tayang gak cafe akoo yang tak seberapa cantik macam korang punyer..XD

tak clear??kita zoom out sket..

tarraa.!!bpa bnyk krusi entah...

note:kenapa akoo susun macam tu??sebab nak buat instant serving XD..
(playan cafe akoo sumer kuang hajar main baling2 je)

masalah terkini cafe world..kawan akoo baru start last week dah level 30+..(glitch)
ketegangan akoo..
akoo dah dua tiga bulan main tak naik2 level XD

132!!!tengkiu semua hantar yer???!!!

so akoo start masa bulan november 2009..
first2 akoo punya avatar
 

masuk 3 minggu main tukar sket..tak cun..

nampak skema SANGAT..seminggu akoo tukar lain XD


ok gak..tapi macam apek cine jer..XD..tukar2!!

yang ni shemart..(untuk akoo..korang tak suke punyer pasal)
tahan sampai hari ni...XD..baru tukar lain..

ada macam SUPER JUNIOR??XD

notakaki:akoo baru je main tak sampai setahun..jadi..kalau nak add..jangan malu2 tekan di SINI..-pedoman sendiri

p/s:add akoo gak dlam mafia wars..
lain2 apps akoo tak main...
xde selera XD.!!!