Followers

Friday, November 12, 2010

awak..



awakk..
awak dah curi hati saya
awak dah ubah sikap saya
awak dah buat saya celaru bila kita tak mesej..

ingat tak lagi
kita jumpa kat terminal bas?
saya tak nampak awak..
penat saya naik turun tangga cari awak..
last2 kita jumpa..best sangat time tu

walaupon tak lama kita jumpa..
awak pon tak cakap banyak,..
kakak awak je yang cakap..
saya malu pulak nak bercakap..kita senyap je..kadang2 saya curi2 tengok awak..
yela..awak asyik tunduk je..(^^)

malam tu..
kita g jalan2..
shopping kat cm..macam2 saya tunjuk kat awak..
tempat game..tempat karoke jamban..tempat jual hadiah semua..
kita sama2 pegang bear besar comel tu..hehe..same besar ngn awak je
tapi tak beli sebab poket saya kering time tu..XP

kita plan nak g wayang..
3d ag..citer katun..
tapi last2 abang akak awak ajak g pantai..
jual balik la tiket tu wk..
xpe nanti kite tengok citer lain lak eh wk..

saya tanya awak..
awak suka makan ape..?
awak kate..''apa2 je..''
kfc?macdonal?
awak tak suke..
piza?
lagilaa.
time tu saya cuma nak blanja awak makan makanan febret awak je..
last2 kita makan laksa..

ingat x kita shara pinggan laksa shack sekali..pedas sangat..sampai berair
mate awak..

pastu kite g pantai..
ramai sangat orang..akak abang awak bg eskem kat kita suh makan..
awak suke makan eskem ehh..baru saya tahu..
kite share eskem mcd tu ag..cair2 pon awak still makan gak..
ksian wk..

saya tengok2 cincin..
cantik..macam awk..
saya tanya awak..
awak suke?
....
saya cari cincin paling cantik untuk awak..
saya tak penah tengok awak senyum..sampai time tu..=)
saya sarung kat jari awak..memang cantik..
jage elok2 cincin 2 15 ringgit tu ye awak..=P

esoknye..
kite jumpa kat terminal balik..
saya kena balik kampus da..
nape awak tensen ni?
awak tanak senyum..
nak pegang tangan awak pon saya tak berani..
yela pimpin sambil jalan2 la kan XD
jangan marah ye awak..
saya nak g sambung belajar..kita berpisah bukan lama..
cuti2 nanti saya g balik..dun worry..

time tu..
saya sebak sangat nak tinggal awak..
rasa macam nak peluk awk..xnak lepas..=P
tapi takleh kite kan tak kawin lagi..
terlebih sudah..kang free2 saya kena penampo awak..
masa kita nak pisah tu..
awak mintak maaf kat saya
sebab takleh teman saya balik..
sebab takleh wat saya gembira..
sebab tak pandai borak2..

awak ambil tangan saya..salam dan cium..
saya terharu..
tak pernah ada orang hormat saya macam tu..
yang penting
cincin yang ada kat tangan kita selalu mengingatkan kita..

tentang masa2 kita bersama..

awak..

saya tak tahu nak cakap apa
kalau saya tak mesej2 awak..
kalau saya tak call2 awak..
saya mintak maaf sangat2..
janganla awak kata saya tak sayang awak..
jangan la awak kata saya curang..

sedih tau awak..
saya selalu sayang awak..
dari jauh saya rindu aiskrim cair yang kita makan skali ritu=)

alhamdulillah..
arif_ain

4 comments: