Followers

Monday, October 18, 2010

concession

tiga eksprasi..iksprasi..ekspressi..ekspresso!!??
hampa mesti tengah tunggu bila nak cuti semester ni kan?yala..final exam da dekat lepas tu
raya sakan la hampa^^


antara mesin fevret aku..!!

lai2 popcorn lai ler!

aku pon dulu macam tu gak,dah siap2 plan dah nak buat apa time cuti semester ni..
nak edit video la..nak main game la..macam2..nak ngorat anak tok ngulu la..nak blajaq
lipa baju la...hehe..jangan terkejut aku tak reti2 lagi lipat baju macam na

stairways to muvie!^^!!

rajkamal..dia ni steward pon boley..concession pon boley^^

**kami kerja concession simple ja..customer mai tanya ''nak popcorn?besaq ka keci?" tu ja ^^
time customer takdak melepak ja la kerja kami..sembang pasai business la konon..^^kalau
supervisor mai..adui cepat2 pi tangkap batang mop buat2 rajin hahaha..sat2..hampa macam
tak pernah buat kot ngee~

rajkamal and kak inon kaki karok!^^

hah!!konspirasi...!!dari kiri kak fiza..abg nabil..kak inon

best wo duet lagu baldu biru dgn kak inon

time break la slalunya kami pi karoke..melalak dua tiga lagu pastu dah masuk balik..hehe..time
masuk tu da takdak sora da..sora bandi amuk suda bhaa..sebelum balik plak kena cuci2 mesin popperni...
...letih gla weh..T__T

tengok punya kotoq...!

**notakecik:haha balik2 rumah ja..tukaq baju..mandi sikit tidoq sampai esok..waaa..19 ni da nak stop da
kerja sana nak masuk balik semester 2..eish..result final exam hari yang sama...sama2 kita disembelihi yer!!

No comments:

Post a Comment