Followers

Wednesday, October 13, 2010

basshunter music video correct sequence

 haachooo^^

now ur gone..i realize my love we were strong ^^

ha..ada dengaq lagu ni??tajuknya now ur gone daripada basshunter..

meh sembang sikit pasai basshunter

nama sebenaq mamat ni Jonas Erik Altberg lahir 22 december 1984..
k2 kite tak pedulik die lahir bile..suke makan ape..bla3..boring2..

okeh..mamat ni femes bukan sebab lagu ja best..sebab music video mamat ni dia wat
sambung2..

DISCOGRPHY:

korang cuba tengok sendirik..kang aku story korang takmaw tengok plak^^

*NOW UR GONE
http://www.youtube.com/watch?v=IgFwiCApH7E



vc ni pasai sekapel ni yang suka clubbing2 gadoh..takmaw jumpa da dua2..tapi tup2
jumpa kat club...dah nari sama2 suka balik...duhhhh

*ALL I EVER WANTED
http://www.youtube.com/watch?v=P3CxhBIrBho&feature=related



lagu ni best..dia tunjuk betapa bf dia tu sayang sangat ngan dia..suka2!18+ je..
banyak pakai2 bikini..T.T...erm..tapi pakwe dia tu..haish..kantoi ketika ngorat orang lain..haa

*ANGEL IN THE NIGHT
http://www.youtube.com/watch?v=gWCpfRZfVEc&feature=channel



last2 dah breakup daaa..time ni la si basshunter ni first jumpa si pompuan ni..dikatakan si
basshunter ni berjiwa racer la..race to get her heart la konon ^^ala..time keluaq music ni
tengah top 2fast 2furious ja..ceh..bwat hebat..hehe

*I MISS YOU
http://www.youtube.com/watch?v=vsCnm_KV5XA&feature=channel



ehh..tengah christmass lak..^^busy dengan christmas party depa tu..haish..dahsat2..(0.,0)

*EVERY MORNING
http://www.youtube.com/watch?v=g3nvyY81GqU&feature=channel



ok2..video dia tgah hangat bercinta dengan si basshunter tu la...bass hunter nak ajak kawin da time tu T.T...
asyik tak dapat je..macam dalam jangan pandang belakang 2..ai..xdapat lagi?^^music video
ni yang sangat2 sweet....tgk la tgkk!!

*I PROMISED MYSELF
http://www.youtube.com/watch?v=yEyj-CkcvPM&feature=channel



kan lepas ape yang dah jadik time vc lepas..mamat tu mula teringat balik time depa sama2..
pehh rambut basshunter smad2!!!!err...btw..cerita tu habis kat situ ja..sebab lagu baru basshunter dah tak dak jalan cerita da..T___T

eee..muke je smat
notakecik:err..ntahla..sedey aku tengok cerita dia ni..ha!minah dalam video clip ni...sebenarnya seorang pornstar!!hahah..apela..basshunter suka pornstar..gile^^

2 comments: