Followers

Thursday, August 26, 2010

kulim watashi aishiteru!

waa..tibe2 lak speaking jepong ni pagi2 bute ni..tahu la baru lepas tengok anime nak nunjuk lak eh..nanti zek zulkhairi datang kasi tazkirah dalam bahasa jepong ni baru tahu..^^joking2

 *****
 hah,jam besaq kulim!^^femes noh?
*****

kulim watashi aishiteru!

kenapa?sebab watashi suka duduk kulim..orang kat sini semua baik2..tempat pon tenang je nak duduk..kalau bawak kereta pon nak bawak slow2 pon boleh..pehh..memang terbaik dari bijan..o.O?

adui,omaiwa baru duduk petaling baru 4bulan la..dah homesick ke?

hehe..^^betul gak..tapi watashi tak dapat lupa saat2 bersama watashi punya keluarga tersayang..time dulu2 kena marah sebab tak bangun sahur..time dulu2 buat2 demam takmau pi sekolah..time dulu2 stayback lepas kelas sebab nak makan nasi ayam depan sekolah..time dulu2 sembang dengan pak guard sampai petang..pehh..watashi rasa kimochi(bukan sejenis makanan okeyh!)

takara,watashi rindu gila2 dekat kulim.!

as for now,watashi tengah spending time with family during this 4 days break..harap2 boleh la hilang sket rase homesick tu nanti..^^

p/s:watashi rase kesian lak..ada kawan2 watashi tak balik2 dari first time masuk IIUM..watashi atleast dah dua kali balik kulim..takara,time raye omai akan lebih bermakna bersama keluarga omai yang tersayang!!


kamus dwibahasa:
watashi-saya
omai-kamu
takara-oleh sebab itu
kimochi-rase best

2 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!
    windunya kat kulimmmmmm :(
    nak balek jugak da omsick neh huhu

    ReplyDelete
  2. eh cuti 5 hari tak balik kulim ker??xpe omai nanti lagi rase kimochi bile balik raye nanti..=)

    ReplyDelete