Followers

Friday, August 13, 2010

Ape Niatku Nak Berbelogging?

^^seronok rasa bila boleh online lama-lama and boleh update belog ni lagi..selama ni asyik edit-edit layout je nak kasi lebih interaktif...la konon..^^


dah lama tak menulis belog ni...makin merepek pulak ape yang ditulis,...kadang-kadang tu entah ape-ape je aku tulis dalam belog..sorry yer..koru ni sekarang sibuk dengan kelas..dengan homework dan tutorial yang bertimbun-timbun tak siap..tapi dah hujung minggu ni boleh la relaks sikit..lepak kat starbucks..makan hor fun kat old town, main game bola sampai pagi pastu sambil pikir-pikir idea nak tulis belog.

koru ingat lagi masa awal-awal koru nak bina belog ni..masa tu koru letak name penglipurlara92.blogspot...template gune yang greenday siap ade rainbow-rainbow sumer..haha..zaman mude la kata kan..~

KENAPA AKU START buat belog ni...?time tu zaman mude kan...asyik nak fikir pasal NUFFNANG je..duit duit duit...dah macam MR CRAB da pulak daaa...

boleh dikatakan tiap-tiap hari la koru online semata-mata nak kasi duit NUFFNANG tu naik..promote situ sini..masuk FORUM ...join GengBlogger ..nak KAYE..nak DUIT nak FEMES!!!

tapi,

itular,bile koru fikir-fikir balik..adakah sekarang ni da dapat dah ape aku nak?follower dah 276 skang ni duit NUFFNANG tak boleh CASHOUT lagi..

nak kata FEMES..tanye makcik jual air kat bazar pon tak kenal aku lagi...^^

so aku fikir-fikir dan fikir..lebih baik aku tumpukan hasil belog aku ni...aku jadikan satu hasil seni...hasil karya tentang hidup aku..

yela,manela tahu dah tue-tue nanti aku bace balik belog aku..

^^oo..tak sangke dulu-dulu aku suke tulis belog kan...^^

hahaha,,pelik la aku ni..

hah,dah panjang menjela aku menaip ni..seronok sera lak sekarang...so,kepada belogger yang baru nak naik tu...GANBATTE!aku pon skang dalam niat nak tambah lagi follower..300..!!!!LAGI SIKIT JE LAGI!!!~~

ps:terserahla..ni pendapat aku..kalau korang set niat nak belogging sebab nak dapatkan DUIT,FAME DAN GLORY...ITS UP TO U..^^

4 comments:

  1. aku letak nuffnang sebab tak nak nampak blog aku macam kosong.tujuan utama tulis blog hanya nak sama-sama berkongsi kegembiraan dengan orang lain

    ReplyDelete
  2. :)

    boleh je nak dapat duit dari blogging, yg penting kena konsisten dan bukan hangat2 taik ayam..

    selamat berblogging!

    ReplyDelete