Followers

Thursday, July 8, 2010

GengBlogger gathering ke Twilight Eclipse???


Date:
10th July 2010

Venue:
Taman Tasik Putra,
Putrajaya Challenge Park
Putrajaya

ah!esok ke gathering geng blogger!!aduii..lambat gile aku dapat update ni..nampak macam best je gathering ni..ye la..aku tak penah g mane2 event nuffnang ke..geng blogger ke ataw mane2 event yang launch kat sini..dulu dah la bapak jauh..duk kedah kot..

kalau g boleh la jumpe member2 belogger yang betull...mane tahu dapat jumpe ariffshah ke..joegrimjoe secara live action figure an??=D..

pehh...rugi lak rase kalau tak g..

betul ke poster ni yang ade kat muveee?
macam salah bikin je..hee~

eh2..jap..sabtu ni aku dah plan tengok Twilight sudahh..
(!-______-)

bagaimana ini??

ha!idea bernas aku tiba!!

pagi ke Gathering Gneg Geng Blogger!!...malam ke Twilight Eclipse..!!!baru feel tengok malam2..~

p/s:jap ape yang aku mereppek  merepek malam2 bute ni...dah2 g tido..further info visit je joegrimjoe ni..

7 comments:

  1. gathering geng blogger tak pasti pergi ke tidak memandangkan aku duduk johor.

    twilight tak minat.

    so, aku duk rumah je :)

    ReplyDelete
  2. Hhe..duk jauh k0t,..memang a xley.xminat cter2 cnte k0t ni.

    ReplyDelete
  3. gath dah tuka tmpt
    kt putrajaya challenge park
    jom jumpe kat sane ;)

    ReplyDelete
  4. ery:yeke?aduyai,silap info la kalu mcm ni..tq for the reminder

    ReplyDelete
  5. wah bestnyer ade gathering:)sy mmg kompem x pergi:((..well samat bergathering ek:)kim salam kat geng2 blogger yg lain..cakap budak kiut kim salam..hehehehe

    ReplyDelete
  6. Ahaks..budak kiut eh??insyallah nti kalau smpai sana ye...tkut sesat ke plak

    ReplyDelete