Followers

Wednesday, May 5, 2010

rindu kat awak

salam


hari ni..koru jumpa awak,dah lama tak jumpa awak.rindu kat awak sangat2 masa tu.
awak tak cakap banyak.sekadar jumpa2..koru senyum2 kat awak..awak senyum2 balik kat koru..

koru rindu sangat kat suara awak..rasa macam nak record je suara awak tu.ingat tak time subuh kita gilir2 kejutkan sama2.tangan awak tu gebu,tapi tangan koru ni hitam legam..koru rasa macam nak pegang erat2 tangan awak..tapi koru ingat kita ni still haram.

koru tanya khabar awak,awak masih tak jawab,senyum je kat koru.koru bingung.kenapa awak tak nak cakap ni?tapi koru sabar je dengan awak.then koru tengok mata awak..tenung dalam2..and time tu terasa macam masa tengah berhenti kejap..jantung yang koru ada ni macam sebati dengan denyutan jantung awak..

ya allah,terima kasih sebab jumpakan koru dengan awak..

koru tanya lagi,awak,awak rindu kat koru tak?awak angguk saje..koru heppy time tu..tak sangka awak rindu kat koru gak.tapi dalam hati koru,koru takut,takut nak bagitahu awak yang koru pon rindukan awak..

koru tak tahu nak tanya apa lagi..tapi yang koru ingat,time tu koru nampak awak jauh sangat dari koru..rasa macam..ada orang tengah tarik tangan awak..koru nak cuba capai..tapi koru tak boleh..koru cuba sedaya upaya..tapi awak makin jauh daripada koru..

koru tahu yang awak wujud dalam alam mimpi saja..tak mungkin koru akan jumpa awak dalam kehidupan koru yang sekarang ni..

sekarang,koru..berserah saja pada yang esa..mungkin koru akan jumpa lagi dengan awak..mungkin tidak..mungkin koru cuma akan jumpa someone yang serupa dengan awak..

tapi..koru takkan heppy macam koru dengan awak dulu..but koru heppy sebab dapat jumpa dengan awak..



p/s:sorry sebab melalut malam2 ni..=)

6 comments:

  1. sabar la koru..
    klu ade jodoh xkemana..

    ^_^

    ReplyDelete
  2. @missrierie:thanks ahaks!XD

    ReplyDelete
  3. koru, sabar oke?
    semua tu ada hikmahnya..

    err aku jatuh chenta pada kucing uhh!
    =)

    ReplyDelete
  4. @zaty:adakah?=)..

    memang kucing yang hensem..=)

    ReplyDelete