Followers

Friday, May 28, 2010

OuTiNg kEjaP

assalamualaikum..
wah dah seminggutak bukak blogger..ramai gak yang komen singgah2 ucap gudluck kat koru..
thank you thank you
koru pon baru habes je orientasi..nak stat da kelas isnin ni..
tak tahu la nak jadi ape....
 
outingtadi petang
koru kuar dengan kawan2 sedara koru je pusing2 area ampang..
karoke sumer best ar!!XD
sampai ilang sore dah ni..hehe


tapi sume duk kate 
''eh,dak UIA g karoke??''
XP..
tak kisah pon..tapii....

*****

notakaki:takkan nak nasyid/zanji je kot brother?XD
sekali sekala nak gak layan lagu BPR/wings/Data sumer an..(T__T) ZD

*****

p/s:takdela..
rse saket aty lak bile orangkate mcm tu..
biar la orang nak karoke ke..tak kacau poket money dier pon...

p/s/s:macam GAMPANG..LOL..zD

p/s/s/s:koru memang nak update loaded2 tapi kena tunggu laptop baruu dulu..T.T..



 
**xbox 360(arcade) harga RM900!SPECIAL OFFER!!**

6 comments:

  1. lor, ada ke org ckp mcm tu? isk3. karoke xsalah pun, utk have fun. asal kan x buat pekara lagha. just ignore them :)

    ReplyDelete
  2. sape kte dak uia xbley karok..
    bley je..
    layanzz~

    ReplyDelete
  3. @ween:yeke?thank you..memang ignoring je la skang ni..=)

    ReplyDelete
  4. @miera:hehe,layan je...=)tq2

    ReplyDelete
  5. sape2 pon leh p la karaoke tu...janji jaga adab2 sudah

    ReplyDelete
  6. heppp! karox lagu rabbani dgn raihan je.. hehe

    ReplyDelete