Followers

Saturday, May 8, 2010

lapar tahap gaban!


ades,sikit2 gaban sikit2 gaban..=)

rasanya koru dah makan banyak benda harini..

sejak dari pagi tadi asyik maaakaan ja kerja akoo XD

orang tua2 kata kalau lapar lebih2 macam ni maknanya..tinggal lagi 3 kali jumaat ja..gulp..3 kali jumaat tak sempat a nak nikah!!=P

peh..nyet ni lagi hensem dari koru!

**note:koru dapat uia untuk cos engineering dan science comp..nak daftar 21 hb ni.syoknya dapat g KL..=)

(biasala koru ni dak kg,sronok a nak g KL..=))
p/s:lapaarrr!
rasa macam nak masak megi lak ni..!!
attackkk!!!


p/s/s:koru sbnarnya tak minat ngat engineering
maybe kat sana nak tukar cos..
maybe masuk medic ataw farmacy ataw
sumthing ELSE daripada
ENGINEERINGGGG..=P

6 comments:

  1. saya dari uia gak bro.. baru abis foundation engineering.. tough jugak la engineering kat situ.. tapi best study kat situ.. dekat dengan bandar, so selalu la kua jalan2x..haha..


    My latest entry : Yuna Dan Tuala Wanitanya

    ReplyDelete
  2. @syafiq:yeke??ermm..engineering punyer campus lain ngan medic an?kalau tukar cos kena tukar campus ke x..??T.T

    ReplyDelete
  3. makan makan!sophie suka mkn gak..Anyway,thniah dpt UIA

    ReplyDelete
  4. @sophie:jom2 makan!=)..tq2!

    ReplyDelete