Followers

Thursday, May 13, 2010

heedong OH! heedong

salam,
senang citer,koru kena selsema..dah berapa hari dah ni..benci sangat3 kot..(eh kenapa akoo manja ngat ni..)
XD
**mangsa keadaan...siap ada spare lagi kat sana..X(

dah macam2 ubat dah ditelan,...bam-bam gamat pon dah separuh botol dah guna..vicks pon dah tak mujarab lagi dah kat hidung koru ni..

hiiidung

''bukan shindong...ataw ring dong..mahupon donghae..tapi heedong!!=P''

kalau tak paham 
heedong adalah nose,
bukan hose,
ataw pose..
baca pelan2 ...
nooose..
bukan moose,
ataw goose..
(X.X)

susah betul..nak rukuk time semayang pon tadi...sreet sreet..tak khusyuk imam kat depan..=)..nak angkat barang...lenguh pinggang2 ni..eish!!

''mungkin sebab cuaca kot..atawpon memang musim orang demam kot..**wink...''
sape2 tolong ar share macam na nak kasik selsema hilang buat selama2nya...tolong hantar komen kat sini dengan kadar segera!!
''ubat apa korang makan??korang ni kenapa tak selsema ar!korang ader tukar filter kat heedong ke tiap2 bulan?X(''

**notakaki:janji bukan ILI H1N1 udah!!taknak koru nak kena quarantine itu ini...


p/s:adamaya dah habis...
nak tengok aper lak a lepas ni...

p/s/s:jom tengok wrestling lak ar!!=)

2 comments:

  1. ciannya dia sakit..kalo x juga sembuh cpt2 la jumpe doc jgn tunggu sampai da melarat..paham2 je la skrg ni mcm2 penyakit ada..

    ReplyDelete
  2. insyallah,tapi rasa still leh tahan agi ni..=)

    ReplyDelete