Followers

Monday, May 10, 2010

First Time Bukak Baju Depan PomPuANN

segannn segann!!
kenapa la koru segan sangat ni!!
(!!!>__<)tak suka tak suka!!

first time wo koru bukak baju depan pompuan!!T.T
dahla badan ni takde shape..
lemak sana sini..
buncit lak tu!!
eiiiii

''kalau body dah ketul2,tak suruh pon dah bukak dah...''

kisahnya bermula,
bila koru g klinik nak amek xray..
koru g ngn mak koru..(ala manager kena ikut anak buah dia ar...huh)
kat counter depan tu,
terkejut wo,cun gler gurl yang jaga kat situ!!=P
thump thump thump
tapi koru wat muka cover jantan ar XD..

pastu,sorang lagi kak panggil g bilik xray..
cun gakk!!XD
koru ingat g dia pakai tudung itam...
baju merah tangan panjang..
ngan suar jeans itam kot.
(wah,tak sangka koru leh ingat suma ni..)

bila koru kena panggil masuk bilik xray tu..
ada satu katil ngn bantal...
atas tu ada machine macam nak wat pembedahan tu!!
and satu lagi yang letak kat dinding..XD..
ades macam citer blue la plak..ok2
tiba2 kak tu suh bukak baju..
(!!O___O)
gila ke apa??
kak tu kata

''ah,tak pa aih.,,takda sapa kat sini..."

(!!-____-)
lagi la segannN!!!
bukak gak la baju ni..
arrr,segan tak hilang2 lagi niiii!!!!

**bila turun g klinik kat bawah...ada pulak doktor laki..kenapa dia tak teman koru g xray hah!!!segan wey segan!!!**

**notakaki:mana tahan kak tu siap gelak2 ngn kawan2 dia time koru nak balik...T.T...tidakkkkkkk

p/s:sorry kalau saper2 tak selesa ngan story ni..
kalau nak g xray nanti..
be prepared..kot2 klinik tu takde nurse pompuan ke...
(!!O___O)

11 comments:

  1. owh..slalu je aku xray gurl..hehe diorang okey je walopon segan2..(pakai hosp gown tu la)..

    ReplyDelete
  2. aku penah kene. time tu doc laki. adehh. buat bodo jela :))

    ReplyDelete
  3. @zac:hosp gown??xde ape pon die kasi...T.T

    ReplyDelete
  4. @alynn:mcm na leh wat bodo tu..T.T..segan segan!!>_<

    ReplyDelete
  5. ha?!
    encik koru pun tau segan jugak eh?
    hehe.Gurau aja yaa.
    ;))

    ReplyDelete
  6. huhu. tiba tiba nak doa banyak banyak.

    biarlah tempat xray saya nanti berlambak nurse perempuan :)

    ReplyDelete
  7. uit..cikkoru..lm tak nmpk ko..hehe

    dah abes plkn ker..klu betui cikkoru yg aku kenai lar..;)

    ReplyDelete
  8. @natsumi:hehe,orang kate kalau2..

    ReplyDelete
  9. @mrrulez:yup,plkn tak habes lagik tapi dah boleh keluar sebab sambung belajar..=)

    ReplyDelete