Followers

Wednesday, May 12, 2010

cabaran daripada tiefazatie..=)

salam

1.Go to your photo files, select the 8th photo folder..


**fuh,naseb baik cukup..=P
2. Select the 8th photo in that folder.

 3. Post that photo along with the story behind it.

 **gambar ni diambil masa suprise birthday party yang koru ngn kawan2 koru wat untuk amirul(yang tengah pakai headphone tu).the plan is,koru,apit,fatin ngan waeh ni wat2 macam nak hangout kat jusco.but tiba2 kami semua tak jadi datang..cuma tinggal raja(bertopi),dan dia ni tukang explain kat amirul.kami datang balik dalam restoran tu bawak kek sambil nyanyi lagu Happy Birthday!!wuuhuu!!=)

***panjang nya story ni..eish2..


4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.

8??!but i'll challenge all of themm XD!

2 comments: