Followers

Monday, April 26, 2010

lepas rindu

sape2 yang tak suke kereta ni?

rindu a kat lappy..t.t
dah hampir sebulan gak tak online sumer..
mesti orang dah ingat2 lupa kat koru..an an an?

tapi taper..orang leh kenal kita balik an..?



ape koru mrapu nih.?
yey!skang da cuti dari kem!
nak g boling!
nak tgk iron man2!
nak minum ais!
nak makan piza!
nak makwe baru..eh..tak leh tak leh..=)



tapi mmg a rindu gle ngn dak tu ah..
dala kat kem takde line..handset pon kene simpan..



**arep!macam mana plkn?



**best!memang best.rugi kalau tak pi.
walaupon baru bulan pertama..koru tak sabar nak sambung balik kem tu nanti.

**first month ni,
kami busy ngn introduction itu ini..
ngn kelas CB lagi..
tepuk2 semnagat XD..



gambar koru ader amek tapi....sumernyer censored!takleh2 tengok!..but jgn isau..koru akan ltak sikit2..

notakaki:dah lama tak belogging ni..berat jari nak tulis..otak pon dah hang da ni...nak stop kejap..

p/s:everywhere we go!!

p/s/s:post pasal follower koru yang ke 200!!


3 comments:

  1. hoho..
    koru, betul2 best ke plkn tuh?
    bertuah nye kamo..
    member zaty rata2 cakap xbest..
    hahakz!
    tengok gak kem mane yg kite pergi kot..
    nak tgk pic,nty jgn lupa letak oke..=p

    ReplyDelete
  2. best kalau kita join semua aktiviti kat sana.then baru rasa yg ''eh,aku boleh buat rupanya..XD''

    tak best bila kena marah .XD

    ReplyDelete