Followers

Wednesday, March 3, 2010

nak tanya gengbloggers semua..salah ka kalau ada impian??

dah terang lagi bersuluh,topik akoo hari ni pasal impian.

 mengejar mimpi..~~

semua orang ada impian.
yang dah lepas PMR dah tahu nak amik sains ke sastera
yang dah lepas SPM tengah tunggu tawaran masuk u
yang dah masuk u dah pasang niat nak kerja kat luar
doktor,
engineer,
penyanyi ke..pelajar AF ke..


tak de mende lain leh korang mimpi ke?XD


tapi apa pun,,semua orang ada impian.


untuk akoo?akoo nak cuba pergi flying school dkat penang..
insyaallah,kalau science subjects akoo A-OK..

sape ta nak kerja gaji ribu2.?

notakaki:kalau anda ada impian,jadikannya kenyataan.tuliskan atas sekeping kertas agar ia tak jadi angan2.-pedoman sendri

p/s:tak nak share dengan akoo ke impian korang??
nak kawen dengan rozita che wan ke??
nak kawen dato k ke?
share la yer?
akoo janji balas komen korangXD.

p/s/s:takde la..skang akoo tangok sume dah sombong dah ne..
tak leh jadi tol nih....
sombong wekk!!

4 comments:

  1. bulat nk jadik gtaris..tp jd acctnt plak..nak wat cam ner..hehe
    kiranya impian dah jadi hobi..;)

    ReplyDelete
  2. Nak jadi architect tapi kan tak tau lah diri ni mampu ke tak. tak kreatif pun cuma minat tu memang ada. Lepas tu saya nak bukak butik and kedai kek sendiri :D.

    ReplyDelete
  3. @bulat:bulat nanti try la masuk band mana2 at least bley ar rase jadi gtarist tu.anyway,tahniah sebab masih ada impian =)

    ReplyDelete
  4. @fadhlina:tengah tunggu result ataw dkat uni skang ni?all the best,tak mustahil kalau usaha kamoo akan capai cita2 kamoo.butik and kedai kek?nanti ajak la ye?leh beli baju pengantin ngn kek perkahwinan sy nanti Xd

    ReplyDelete