Followers

Wednesday, March 10, 2010

misteri plkn terjawab

Program Latihan Khidmat Negara

arrr!!taknak g!!
kenapa kao pilih akoo untuk pergi??
hensem sangat kah akoo untuk pi ke sana?
gemok sangat ke akoo ni nak berkayak ke sana?
comey sangat ke akoo nak rentas halangan banyak2 kat sana??

masa akoo baru dapat result sama da akoo dapat PLKN ke tak

dah berapa bulan ar?
5 bulan kot..baru dapat keputusan kat mana penempatan akoo..
letih ow tunggu..ingat senang ke tunggu2 ni..

hantar ni dulu..

******
pastu..
*************

akoo terus pengsan lepas baca mesej ni ngahahaha

****kalau boleh akoo tak nak g..XD..ntahla..sebab akoo neh tak suka benda2 lasak..selalu diketawakan..yela..akoo bukan nya aktif ngat..

****kalau akoo pergi..harap2 ramai ar kawan2 yer..nanti kalau duk sorg2 pun tak besh gak..wira-wirawati hehe..leh ushaaaaa sket __TAK BNYAK__..

****saper da pernah g?gtaw ar mcm na duk sana??best tak?ada orang buli tak?ada kena buli tak?ada termalu sendiri ker?XD

p/s:esok result plak dah!!
naseb baik harini JPJ tak garang.
best agi siap borak2 ngn dia..


*************
dah passs!!!!
....setakat plaster P ni akoo pun leh beli....
******

.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

*** tangkap gambar korang!!jangan lari!!!***


buncet sket eh..
baru lepas makan pizaaa

8 comments:

  1. tahniah! sok plak debaran lagi.. hihi

    ReplyDelete
  2. itular!harap2 cemerlang la!XD

    ReplyDelete
  3. kunjungan pertama ni dik...

    okeh, akak dlu tak dpt pun plkn... syukur yg amat... rs nak buat doa selamat coz we r same... malas nk buat bnda yg aktif2 ni. buat flying fox pun jerit je lebih,..

    by the way, akak rs bnda tu perlukan psikologi. kalo kita set mnda kita plkn tu best, blh dpt rmai kwn, silap2 boleh ketemu jodoh, alamatnya mmg best la..

    sepupu akak bru balik hr ni. dia siri pertama kot... tak habis2 kata seronok kat sana...

    takpa la dik. dh dpt pun kan... go go go...

    ReplyDelete
  4. @kak cahaya:

    **kak dlu tak dapat eh,bertuah nya!!leceh ar sebab kena buat smua benda2 tu

    **ketemu jodoh eh?tu yang nak g tu..XD..motivasi2

    **wah,mesti satu semangat satu tekad dia tak habes2 agi tu XD.

    **><",nk wat mcm ne..kena gak g..T.T

    ReplyDelete
  5. SalaAm..

    Best giler dapat kat K. Nerang. Kem tu la kem paling terbuka yg nis pernah jumpa.

    Masa kat matrik dulu nis ada buat prog kat situ. memang best la katakan..

    Memang kem tu kat hujung dunia sikit. tapi tak jauh mana pun. nak lari senang je.

    Padang kawad dia tak besar macam kem nis. kecik jek.. takat 3 papan kena tak kesah sangat..

    nis dlu dapat kat Selama..

    ReplyDelete
  6. @hanis:

    **yeke?terbuka eh?ok2..kalau nak lari tu..mesti tak leh pnye..sebab tak muat nak masuk lubang keluar XD

    **padang kawat tak besar..kiranya nanti kalau kena denda pun tak penat lak lari XD..best la plak !XD

    **tq sebab share kt sini..semnagat lak nak pergi ke sana!

    ReplyDelete