Followers

Thursday, March 11, 2010

Korang nak belanja apa?

akoo buat kenduri kesyukuran la lepas nih!!

gambar macam best jek..tapi bila tengok nama calon mesti korang rasa pelik ....ape kes mamat ni ader A/L ni?

sebenarnya,gambar kat atas cuma slip peperiksaan kawan kareb akoo masa form 5 ritu..gambar slip SPM akoo..malu lak nak tunjuk kat sni..sebab dah ronyok2..kedut2 XD..

alhamdulillah,akoo dpat A dalam 6 matapelajaran..lain2 sumer B.

 kecik2 dah pandai posing yer..meh2 sini coobit pipi

yang peliknya..semua yang sastera2 je akoo dapat a..yang kimia,bio..terkantoi B la plak..tapi EST akoo dapat A lak..eish2..mak akoo pon pening dengan akoo.
jadi mulala sibuk nak isi2 borang masuk uni ni..

 asyik2 kao tanya benda yang sama..fed up lah!!

lepas2 dapat result tu,terus bergerak ke Landmark Central..bantai boling kuat2..karok ganaz2 sampai ilang tekak dah ni..sore skang macam amy search je XD.

family sumer puji..cume nenek akoo je kate tak cukup 6 A..><"..haha..takpe nek..nanti arep jadi pilot,arep bawak nek pi umrah tiap2 taon.

ameeen ameen

atok akoo dah kasi wang XD.satu A dijanjikan Rm50..jadi 6 A..alhamdulillah RM50X6=RM300.boleh ar topup untuk sepuloh bulan.gayut puas2 ngn dak tu XD

elo..pa..beli topup kat adik ye..XD

and last skali..dak tu dah call dah..merajok tak sudah dulu..skang dah ok..naseb badan..


tak leh g mane ko rinie cyunk oi..mesti balik kat akoo punyer XD 
confident tak bley blah XD

******
*****6 A sahaja tapi kami bangga!!XD*****

**********
p/s:akoo sangat bernasib baik dua tiga minggu ni.
semalam dah lulus P
harini dapat 6A Spm.
harini gak dak tu call balik XD
alhamdulillah
syukran2

20 comments:

  1. tahniah2~
    oklah tu..budak laki dpt 6a dh kire teror tu ;)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH la ye..dah boleh kawen da ni...

    anyway thanks coz follow~ =D

    ReplyDelete
  3. untungnya nenek dapt gi umrah tiap2 tahun..hehe

    ReplyDelete
  4. @billet:=),tengkiu sebab datang gak!

    ReplyDelete
  5. @shikin:yeke?huhu,nak juga merasa 10 A tapi wat mcm ne da rezeki kan..=),tq sebab dtg!

    ReplyDelete
  6. @naman:hehe,untung habes.kalau dapat jd pilot lar XD

    ReplyDelete
  7. @pakcu:kawen?hehe,tunggu mase je neh XD

    ReplyDelete
  8. tahniah. haikal dulu dapat 4A je ;(

    ReplyDelete
  9. @h:ok la tu!jgn a sedey2.skang dah masuk uni ker?uni mne eh?

    ReplyDelete
  10. hoho.. tahniah!

    adik aku satu A pun harammmm... X(

    ReplyDelete
  11. @ryehanna:tq.jgn ar kata mcm tu.masing2 rezeki a =)

    ReplyDelete
  12. sorry terlambat,
    TAHNIAHHHH!!!

    huhu..
    ade tips x?

    ReplyDelete
  13. zaty:tips eh?erm..xpandai a kasi tips.senang ckap,bace je sumer

    ReplyDelete