Followers

Tuesday, March 16, 2010

kenapa perlu ada chatbox @ shoutmix kat belog?

assalamualaikum,

 commey giler!XD..**weh,takkan nak buh gambar sper junior kot,sumpah orang kate akoo gay!!ops

kebelakangan ni akoo suka sangat TERJAH belog orang,sampai tatau nak tulis entry apa untuk belog sendiri.
forum lak ada mcm2 topik yang akoo bukak XD,best sngat gengblogger sebab semua member dalam tu sumernyer friendly (tatau la diorang mngejar status blogger paling friendly ke ape,janji best dapt ramai kwan..)

 ngahaha,,topik pertama akoo di GB

dah resolved da,bukak kedai kopi lagi...

sedang hangat dibincangkan..tak jawab lagi?eish2..(wat mcm adibah noor)

ape pon topik akoo sal shoutmix,


seberapa penting shoutmix kat belog kita,dan kenapa kita perlu ada atleast SATU shoutmix??

1:senang untuk kita backlink dengan visitor-->kalau tak susah nak track balik orang yg visit kita sebelum neh.

2:senang untuk kita berchatting @bersosial-->yela,,nak tanya apa khabar ke...cari jodoh ke..ibu2 bapak2 siapa yang punya anak...aiseh nyanyi la pulak..

3:awas!bukan tempat melampiaskan spam..-->dapatwang..errmm geram siot!

4:sekadar meninggalkan jejak?-->perkataan simple macam ''singgah'',''i was here'',''melompat kesini'',''singgah sini'' dah biasa dah..nanti owner belog tu (atleast) rasa dihargai ugak lar..

5:promosi @ komen tentang belog--->bagila komen2 yang membina,bukan nak maki2 maxis lagi bagus dari celcom...??XD..jgn marah eh..

*****

notakaki:janganla salah guna shoutmix ni letak spam ye..kami letak shoutmix nih sebab nak bersosial cara bersih..yela kita cari makan cara internet gak..tapi takdela nak letak spam kat sni..dah banyak kali kena...

*****

p/s:kepada yang tak buh lagi shoutbox tu..
meh2 tgk design2 yang cun
cepat2 buh la yer..
nanti letak link kat entry ni skali XD


*****
p/s/s:mcm nak wat contest shoutmix tercantik la plak XD
tengs for coming!!

11 comments:

  1. salam bro..
    betul bro,chatting zone nie penting,so kalao org blogwalking kat blog kita & tak tau nak post comment,bleh tinggalkan pesan kat chatting zone kita..at least kita tau ada org singgah..

    ReplyDelete
  2. Ieda pun nak tinggalkan jejak lah~ :)

    ReplyDelete
  3. eh minat tu kena h1n1 ,
    ade lam berita semalam :DD

    btw,
    promosi chatbox ana yee kataak ?!
    hohooo . chatbox nie penting ,
    kalaw tak kang katak siber nie
    ta ley mlompat :D:D:D

    ReplyDelete
  4. tinggalkan jejak jugak. huhuhu!

    owh, komen2 kat forum tu bleh dapat title blogger paling friendly kew? xtaw pun. muahahahaha! biasa le, saya masih newbie kat GB.

    komen mengkomen pun sebab memang suka menyampuk. muahahaha!

    ReplyDelete
  5. oi. pinjam smix gua, gua saman lu !



    heheeee.


    kotak chat penting. nnt nak bel0gwalking senang :-)



    ape pun. banyak2 k0tak chat. sh0utmix yg paling mesra pengguna k0t kan ?


    sape setuju ?

    ReplyDelete
  6. nasir:betul betul betul,rase seronok je biler ader orang datang kemari XD

    ReplyDelete
  7. ieda:jejak2 lah selalu,anda akan dijejaki semula =P

    ReplyDelete
  8. fathiah:serius??wah..baru tahu petang tadi!kesian dier..

    **katak siber leh lompat mnew2 je XD

    ReplyDelete
  9. farah:ader lagi kot..dlu ader la untuk sehari siapa yang paling aktif dalam GB akan di PROMOT kat halaman depan GB..seharian!!sape taknak kotXD

    **rajin2 kan lagi komen2,seronok orang bacew

    ReplyDelete
  10. miss lolly:soie tak mintak kebenaran..>,<"...aperpon dah letak da XD

    ReplyDelete
  11. Salam..yup,betul2 rasenya every blog patut ada shoutmix.senang nak blogwalking.kdg2,entry tak kena ngan selera,kite tak tau nak komen apew.skurg2 nye kalu ade s.mix senang la cket.

    Tp syg,adew yg salah guna..huhu.

    ReplyDelete