Followers

Friday, March 5, 2010

kenapa hidup ni selalu boring

dimulakan dengan bismillah..disudahi dengan alhamdulillah..begitula sehari dalam hidup kita mudah2han dirahmati Allah..

assalamualikum.wah.macam dokter Easy Haji Ali je.

~*renung renungkan..*~

boring.perasaan yang selalu rasuk dalam diri akoo neh.boring tu perasaan ke?entahla
senang je akoo cakap.walaupun akoo tak pandai nak tulis blog,akoo tetap nak terai nak tarik pembaca datang masuk sini ramai2..

sebenarnya,hari ni memang akoo tak ada idea nak tulis dalam belog ni.tapi akoo menggagahkan diri akoo menulis.
mula dari awal pagi akoo bangun..terkejut jugak akoo bangun sebab mimpi semalam sumpah tak masuk akal.akoo mimpi yang akoo dengn family akoo naik kereta api.memang akoo PARANOID giler nak naik kereta api.lepas naik je kereta api tu..akoo dengn family akoo duduk dekat atas kerusi yang disediakan.memang masa mula bergerak tu,akoo memang rasa macam nak jerit kuat2 ja...takut gilarr weyh!tak yah masuk kontezz crita paling sram gengblogger,sah2 takleh menang punyer..aper bran citer sal naik kereta api ??

bila dah lama dah naik kereta api tu.akoo sempat menenangkan diri.akoo tengok ramai je yang rilek naik masa tu.apa yang akoo ingat..akoo tengah dengar orang bersembang,dua orang duk sebelah dengan akoo..tapi akoo tak faham sepatah haram pon apa yang diorang sembangkan..yela..mimpi la kan..kalau faham tu..ajaib la..sedang2 khusyuk diorang bersembang,tiba tiba.akoo rasa badan ako yang terumbang ambing..kereta api dah membelok ke kiri dan kanan.dan apa yang akoo ingat..akoo berusaha berdiri masa tu dan cuba untuk berjalan ke pintu automatikk dia tu slow2..then kepala akoo rasa berat sangat,pening,,..dan akoo nampak yang lantai itu mendekati muka akoo..

akoo tersedar..la..mimpi rupanya.sumpah macam real.kalau akoo leh tangkap gambar time tu..seriusly akoo letak kat blog ni.satu hari ni akoo masih konfius sebab apa akoo mimpi naik train neh..dahla akoo takut naik train.err..takut+seram+meremang kot..

sudah la kot akoo merepek sal mimpi akoo malam ni..kalau ada ilham datang toink2 dalam otak akoo nanti akoo taip lagi..




eii..macam na korang naik ni hah!!!??rilek je akoo tengok!!

p/s:macam na nak hilangkan trauma naik ketapi ni??

4 comments:

  1. mimpi yg kadang2 mcm real..huhu
    klau mimpi indah xpa,kalau horror,maunya nangis dlm mimpi.hehe :D

    ReplyDelete
  2. fuh,tak penah agy nangis lam mimpi..kamoo pernah ker?

    ReplyDelete
  3. huhu..
    zaty selalu mimpi xcident je..
    xtaw nape, mmg slalu dpt mimpi cmtuh..
    =_="

    err nape trauma naek kete api?

    ReplyDelete
  4. xcident?koru lagi cuak kalau macam tu..t.t..

    knp trauma?ermm..tatau la nak gtaw mcm na.sebab laju ngt kot?

    ReplyDelete