Followers

Monday, March 8, 2010

henpon bawuuuu!!

Nokia 5230

sorry terpaksa center align kat sini.
akoo nak g semayang ni..tu yang kena taip laju2 ni..
walaupun akoo kena 'kencing'(TIPOO)dengan taukeh yang jual hp ni
tapi akoo seronok sangat..sebb dapat henpon bawuu XD
ni skit2 gambar yang akoo leh tunjuk kat korang ye?

kalau nak mesej macam ni ye?

senang je..macam handset biasa..

 macam ni pon boley..!!

pening gak akoo nak type macam ni..errr..ada satu agy style leh tulis
dgn handwriting.
tu pon aku tak maher..

 tekan jangan tak tekan!!

 best2..harga memang berpatutan
RM700+ original set
handset lama akoo ditrade in RM260
jadi akoo kena tambah agi RM440..!!not bad lar.

  
 owner nak men-ca-pub gak!!XD
p/s:nila skit2 closeup dengn handset bawuu akoo neh..
akoo ingat nak tgu lepas result..tapi takleh tahan ar.!!
takut handset lama akoo jatuh harga..
so..terus beli!!wuu!!


p/s/s:jangan lupa drop in kat shoutmix akoo yer..
thank u!

6 comments:

  1. hahh henpon ni. ni pun masuk list aku gak ni, hahahah takder duit jer skrg.

    Tahniah, anda dah ada henpon baru. Saya bakal menyusul

    ReplyDelete
  2. @yeast:yeke?handset ni memang best.ok,nanti wat entry taw!

    ReplyDelete
  3. nice phone.hehe.murah lak tuh.huhu

    ReplyDelete