Followers

Monday, March 22, 2010

bila tak tahu nak tulis apa dalam belog

 kenal tak sape neh??tak kenal?ades..>_<"

buntu?habes idea?takda ilham nak tulis apa dalam belog?

 fikir cik kao fikir!

ha,mungkin tu selalu jadi kat blogger2 baru mcm koru.sebab yang dah berpengalaman ni selalunya ada saja yang dia nak bahaskan.


ha tula mase cuti sekolah taknak buat homework!!


selalunya,
koru kalau dah habes ilham koru selalu bukak utube.tgk video klip SNSD =D.eh,bukan ape,nanti mase plkn takleh tgk dah!=(..


cubittt...gahahahaha!!


takpon,
koru suka baca belog orang,kasi komen sikit2,dan shout kat chatbox.dah takde ape nak buat a kan..

 cik kao la selalu teman koru an..sabar jela..


walaupon,
koru dah buat alert kat emel,tapi benda2 alert ni mngarut ja.tak paham koru nak baca benda panjang2.


nila hasil kerja tangan alert google koru X(


ha,
sama gak ngn orang yang taip entry panjang2 maacam wat esei bm.juling mata nak membaca satu2.last2,tak kasi komen..=D.

 membaca pon budaya kita..huhu..malas gila!


orang kata,
bila dah jadi seorang beloger ni,kena peka terhadap alam sekeliling,baru boleh blogging dengan baik.


garu2 XD..eish tak senonoh tol!


betui jugak,
sebab kalau kita setakat tulis ''halai balai''..orang pon naik meluat nak baca,..


tapi,
kalau tulis menjela2..orang naik malas nak baca plak..and koru respect orang yang boleh tenung lama2 baca entry yang panjang2.


ish3..cik kao ni leh masuk berlakon rasenyer..mate leh pusing2 gitu


selain tu,
kalau dah takde idea nak tulis belog,koru ska dgr musik ja.kalau boleh yang kasi hentak2 pala pnya.sekurang2nya,bagi ketenangan kepada minda dan jiwa niXD..


ataupon,
koru tgk gambar2..bukan gambar tuuut tapi tgk ar gambar orang kawin ke,..kenduri ke..picnic ke..fuh..tenang jiwa..


banyak2 tempat koru paling suka R&R!!XD,serious!


pastu,
mulala koru berangan2 nak g cuti2..naik kapal,naik jetski..jatuh katil..uish!haha,koru masih dibumi malaysia.XD


reaksi muke para pembaca entry koru ini!!
gahahahaha


******


***kalau takdak idea nak tulis tu,mak koru kata tutup ja laptop.wat pening paler je kerut2 dahi nak perah idea.

***nanti2,prepare satu buku kecik.time jalan2.kalau ada idea,tulis je kat buku tu.takde la buang mase nak memikirkan depan laptop...=D,letrik sape nak bayar.?!mak koru gak..ADES.


******

picture takde kena mngena ngn entry ni ye..saranghae!


p/s:kenapa dengan gengblogger?takleh connect!=(

6 comments:

  1. Hak2. Respect ak baca dari A-Z.. Ya. ak pun mau abis dah idea. Tapi CARIII sampai dapat. Hik2.

    Entri koru ne idea gak ne. Hik2.

    ReplyDelete
  2. wah,susah oo nak CARII tu..=)

    thx for comment

    ReplyDelete
  3. biasela tuh.. ujung2 bulan dier meroyan la..

    :P

    ReplyDelete
  4. hee~
    zaty kalo xde idea,
    suke kuar jalan2..
    tengok orang sekeliling..
    pastu nanti ade lah citer..

    ha'ah, nape ngn GB?
    T____T

    ReplyDelete
  5. peh,mesti banyak idea masyuk lepas jalan2..

    ReplyDelete