Followers

Friday, March 19, 2010

anugerah blog paling cun

omputih sebut
''beautiful blogger award''

ades,dalam akoo ketandusan idea nak menulis belog ni...tiba2,muncul lak cik arrajasmy tulis kat shoutmix akoo..

pehh,menarik minat!

terjah disini:

 **mane2 hadiah..hehe,tak sabar2

thank u cik arrajasmy!!::..jasamu dikenang!

cik arrajasmy ada entry khas untuk award blog tercun neh dan tagg 15 orang blogger lain untuk share skali..

buktinya:
wah!aku ditag..
terima kasih kepada peminat2,
tenaga pengajar AF sbab banyak bagi sokongan
(ei blahla..nak masuk AF konon..)

syarat2 dan pantang larang selepas menerima award ni..:

1.Thank & link the person that gave you the award
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself.

aiseh,akoo tak pandai ngat speaking tapi akoo fhm la skit2..

maka ni dia beroge2 blogger2 yang akoo nak share award ni sekali::

sebab kecomelan panda tu akoo tagg dia XD



sebab cerita dalam belog die ni lawak tahap gaban!



sebab belog dia ringan dan senang nak disurfing!



pinkie pinkie,..i like!haa!dan dia takut katak??o.O?



sebab selalu singgah belog akoo! ^__^!



sebab minat KPOP juga!!=D



ermm..np eh..?XD,sebab nak share la!eish2..




sebab suka arsenal??=X



sebab header dia memang cun.!!



emo emo dan emo! i like!



sebab pinkie agi??o.O?

12.sayang(weh dah nama dia macam tu aku taip je la!XD)




alamak,gambar tak habes load,tapi belog dia memang cantik!




...



...


tak tahu lar,,tak habes load agi ke??o.O?berat la belog kamu bro!><"


**********
''7 THINGS ABOUT KORU"


(1)suka makan di larut malam
(2)suka diberi hadiah seperti cokolat/benda2 manis
(3)suka tulis/baca belog yang penuh dengan gambar2..
(4)suka tangkap gambar sendiri..eh stendard a!!XD
(5)suka main gitar sambil nyanyi kuat2 dalam bedroom..tak peduli orang nak kata apa XD
(6)sering malu2 bila bercakap dengan perempuan...in real life..betul ke?o.O?
(7)suka menyanyi kareoke dengan kawan2 rapat sahaja..!

**********

10 comments:

  1. wah. thnx koru. :) alamk lom abis load tuh..hehe.

    tahniah gak wat koru. mmg cun blog ini!

    ~kalo makan malam jgn lupa sama bilet ya..ehehe.

    ReplyDelete
  2. bes gak wat contest mende nie. hehe.
    blog u mmg cun

    ReplyDelete
  3. ingtkan dah hbes load..browser kate done tadi..erm tak pela..

    ok2..skang nak g masak megi ni XD nyum2

    ReplyDelete
  4. eheh!
    kali ke dua dapat nie..
    hoho..
    thankz!=)

    nie yg syg koru lebih nie..
    hahah!=p

    ReplyDelete
  5. x phm sungguh pasal kontest nih.. **blur**

    ReplyDelete
  6. hai...

    blog maya pun ada...hehehe..tq...

    dtg2lah sll...huhuhu

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. @siti nur fadhilah:

    blur ke?

    **tag 15 ornag blogger je=D

    ReplyDelete