Followers

Thursday, March 4, 2010

4 mac dah

 bunkfaceeee!!

cukup seminggu je lagi kot nak dapat keputusan
seriusly akoo cakap
akoo tak letak harapan tinggi2 untuk Spm result ni
walau pun dulu akoo rasa inggggiiiinnnn sangat nak excel dalam studies.

spe tak suke shila,angkat kaki..~

lepas2 paper Addmaths masa tu..memang impian dan cita2 akoo dah melepas...
nak jadi pilot mcm na Addmaths kantoi nanti..kata hati kecik akoo neh..
pastu lagi hampeh bila berdepan dengan paper Kimia..satu agy impian akoo terbang keawan..
  
 lagi parah kalau akoo nangis kot.~~

nak jadi Farmacist macam mana soklan macam ni pon tak leh jawab..
dah dua bulan akoo menunggu..minggu depan terbongkar segala-galanya..

mak akoo nak mengamuk ke..wuuhuu..nenek akoo nak perli2 akoo ker..
ataw
mak akoo menangis sebab akoo cemerlang..nenek akoo start calling2 saudara2 terdekat nak hebah sal akoo punyer result..

ape2 pon..masa tu akan tiba.

@flying school----->pilot

 stylo gak kalau akoo jadi pilot akoo letak gambar banyk2 kat blog ni~~

@medical school------->doctor

 kalau lah boleh jadi doktor..akoo nak cari penawar penyakit kanser!!!tu niat akoo!!

@uitm------>budak kolej wuuhuuu

 wah,leh jadi budak kolej dah akoo neh nanti..XD

@unikl----->mecha mecha stuff!!

 lebeyh kurang je..haha..kantoi tidor kot mamat2 dalam neh..lentok habes je..

@matrikulasi----->stendard la kot...ntahla..tak jauh beza ngn faundation XD

 ni nampak macam budak2 sket..

@stpm------->budak sekolah agy kot!!xnakkk!!!


 ngehehehehe..senyum weyh senyum..nak masuk paper neh..

@go working XD..

alo2..lu jangan main2 sama wa a!!

p/s:kebelakangan ni akoo suka sangat tulis panjang2..
tak leh tulis pendek2..nanti tak puas hati kot..

p/s/s:aperpon kepada yang nak amek result tu..
jangan aim toooooo high..nanti korang furst menongggeng..
(kalau yang dah terer tu lain ar)
tengok dan ingat2 balik kat mana kita?
insyallah..nanti masuk uni sama dengan akoo nanti contact2 la yer?
assalamualaikum

10 comments:

  1. saba k...kalo ad rezki 2 ta kmane pon...huhu

    ReplyDelete
  2. eh da kuar ke blum result SPM?
    hehe..tbe2 mencapap disini
    sori2..hello
    im from geng blogger jugak :)

    ReplyDelete
  3. koru,
    dpt result nt,
    kabo2 laa

    nk tau jugak :)

    ReplyDelete
  4. wei, aku pon gila cuak result da nak kuar! haha




    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. relek...xsemestinya perjalanan hidup akan berakhir

    ReplyDelete
  6. @cik nieza:=).rezeki tu harap2 tak kemana2 la

    ReplyDelete
  7. @kuyam:result keluar 11 mac ni.7hari je agy.=)tengs sebab datang sini.p/s:mencapub tu ape?

    ReplyDelete
  8. @rie:sure!nanti sy ltak gambar banyak2 kat sini..kalau result ok la XD

    ReplyDelete
  9. @fitri:ayolah bersama2 mencuak skang ye =)

    ReplyDelete
  10. @edy:thax edy!cume serius cakap..tkut gler kalau terkantoi nanti..

    ReplyDelete