Followers

Saturday, March 20, 2010

3 bulan tanpa gengblogger

salam,
*********
 arrrr!!!

masuk hari ni tinggal lagi seminggu sebelum koru meninggalkan belog bucuk koru ni untuk ke khidmat negara!!


jgn a nanges kao!!koru nak nges gak!T.T


ades,punya lama koru tunggu saat ni,sekang dah tinggal 7 hari ja lagi untuk pemergian koru.


tapi kan..
comey tgk cik kao ni garu paler..

kenapa surat PLKN tak sampai2..takla sebab dalam tu ada list barang2 nak bawak pi sana.


wey2,main mesej ngn sape tu ah?


koru ngn mak koru masih menunggu kehadiran mu wahai surat!

ei,over ar kao!!


kenapa kau macih belom kuterima a?!huhuhu..


dah ar tu sikit2 cik kao!


ataupun,Kementerian Pertahanan dah lupa nama koru sebagai pelatih ka??hmm..


seminggu ni,mesti sibuk banyak.mak korudah excited nak bawak koru pi shopping PLKN dah ni..!


weh jangan baling PC tu!!


dah tu,lepas 28 hb ni,akoo kena biarkan belog akoo bersawang2....... selama 3BULAN lak tu!!..


senyap pon kao..tu ar over sangat hehe


mesti koru rindu sama kamoo semua..!!huhu,feeling menyendiri..


alar jangan la marah cik kao


terutama kao si bawang putih!!meh,sayang sket..muacks!=D,jgn jeles..


ala,malu2 lak dak ni..


nanti 3 bulan tak de internet!takde boling!takde initial D!takde RO!takde henpon!takde awek..uiks..XDmcm best je dgr takde awek ni..

 ngahaha,cik kao fikir ape yang koru fikir??

hahaha!bagus2..!


XD,koru akan rindu sama kamoo semua lar..=X

 ********

notakaki:memang susah nak capai balik apa yang da koru dapat sebelum ni sejak masuk GB memang ramai foloower,ramai kawan blogger,banyak award,banyak contest,koru memang akan merindui KONG!XD.
********

p/s:aperpon,janji koru lepas PLK
koru akan update blog ni macam selalu
maybe
buh sikit2 gambar masa duk dalam PLKN..
insyalah kalau sempat bergambar la kan....=D.

jumpa lagi esok!
jngn isau eh,koru tak g agi ni!enjoy dlu!

7 comments:

  1. selamat plkn...teringin nak join...hik3

    ReplyDelete
  2. koru schelude lah post. leh update tiap hari. tapi 3 bulan tuh. lama ooooh.. huhu. nasib bilet tak dapat. ehehe. ups.. tak sngka kejam plak bilet ne. hihi.

    ReplyDelete
  3. Selamat berPLKN yer.Akak tak merasa dulu.ahaks.take care okeh.:)

    ReplyDelete
  4. semoga selamat..take care okeh :)

    ReplyDelete
  5. hohohoho semoga enjoy di PLKN, nanti post lah pasal PLKN selamat 3 bulan, lepas dha habes ye

    ReplyDelete
  6. eheh!
    kat skola,
    cikgu panggil zaty
    bawang putih..
    adess..
    hee~

    btw,selamat berPLKN!=)

    ReplyDelete
  7. selamat bkhidmat negara ye..hehehe

    http://coretanmayaku.blogspot.com/

    ReplyDelete