Followers

Thursday, February 4, 2010

seks::baik ke buruk ke

amaran kementerian kesihatan,jangan melebihi dos yang disyorkan.

ha,panas tak tajuk post aku ni.entah angin apa bertiup kat aku bagi aku ilham nak tulis pasal ni.semalam,aku sedang selongkar Google dan Wiki-pe-dia? nak buat research pasal study in Japan,mana la tau dapat peluang belajar kat sana.(aminnn aminnn),

bila kita search kat Pak Cik Google ni,macam-macam la kita jumpa kan..

><",tahu lah maybe orang kita boring-boring,terSANGAP la kan,pastu menYALAH GUNAKAN Google,sampai 544,000 results kelua....tapi tak sebanyak suju lar XD

 
 masalah keLUCAHan kat Jepun ni dah lama start,tak silap aku lepas baca artikel ni sebenarnya sex tu terKANDUNG dalam adat RESAM diorang,tu lar FYI Jepun ada satu acara tahunan/annual SEX ceremony.aku pun tak tahu nak ELABORATE panjang pasal ni sebab aku tak penah pergi,LAGI xD..

tapi,si Amerika pulak suka-suki tiru gaya Jepun yang dah sesat lagi menyesatkan ni,diorang sendiri-sendiri banyak buat pesta seks dan even berlambak-lambak dalam internet ni website seks,macam Redtube,Metacafe?,dll..

ftw(for the win),Malaysia pon dah nak meniru budaya sesat ni,budak melayu apakan lagi,

 
aku bukan nak kate yang,aku ni baik or tak LAYAN benda ni,aku manusia biasa gak.cuma,lepas banyak baca kat internet dan surat khabar pasal kes rogol,bunuh anak dara orang ni,aku pun geram lar,(dah la comey kan gi bunuh wat pe),terutama adik nurin,..kesian aku bagitahu korang kat bapak dia,family dia,sampai sekarang dah tak jumpa2 lagi(tak tahu lar,maybe media sebuk dengan kes AI dan pembantu peribadinya..XD)

siap masuk BBC mana tahan..
"We are committed to democratic ideals and some of us may have to pay the price," he said.

maybe media sebuk dengan kisah aduka taruna kutuk2 kerabat diraja di internet,maybe media sebuk dengan kisah harga gula naik..maybe media dah tak ambik peduli,..poster adik nurin tu merata aku nampak,,IMPOSSIBLE kalau tak de orang leh jadi saksi..maaf terEMOSI..

 
al fatihah

anyways,thnk u sebab baca blog emosi niXD,dan aku harap kalau anda ada adik kecik tak kira laki ke pompuan ke,,...jaga la betul2,jangan spoil macam aku XD..assalam

2 comments:

  1. malam ni malam sunat...halal lagi dapat pahala bagi org dah kahwin cam aku hehehe

    ReplyDelete