Followers

Sunday, February 28, 2010

sapa no 2 mesej cepat!!!

salam,tadi baru ja akoo habes makan roti XD
apa cer akoo sembang sal roti?

akoo terTERJAH blog kawan seblogger ni dan terjumpak posting yang agak menarik minat akoo..

Fast Link:

Dahlia's Jurnal
 
lalu akoo pun buat la..
 
first step kena tahu kita ni lahir hari yang keberapa dalam mana2 bulan..
 
kelik untuk tumbesaran.. 
 
yup akoo memang lahir pada07/08/92..best kan number akoo..kejap tujuh..pastu lapan..pastu sembilan..pastu dua.XD..xpandai bilang..kalau saper2 nak tarik number ekor gne trikh lahir akoo..gunela..kalau jackpot..kasi 60/40 k?
 
second step..alkisahnya akoo check la number akkoo...males pulok nak baca semua jadi akoo highlight je apa yang penting..
 
 ngah2..highlite yang baik2 dah a kan??bajek
 
akoo rasa benda alah ni saja nak bodek akoo kot..XD..mana akoo genius dalam msik..stakat main2 buat bising ade ar..pengorbanan untuk keluarga?ader ker?XD..stakat ni akoo takder agy lompat bangunan nak selamatkan keuarga akoo..peh..macam hero hindustan lar..hum ko hamise churaloo!!XD.
 
ni akoo nak kasi penekanan..XD
benar kah??wuuuhuuu!!~~

jadi mereka2 yang dikelasifikasikan sebagai number dua adalah seperti berikut..

who can that be??

jadik..akoo check ar personality macam mana orang bernombor 2 ni..

 apasal gambar kecik sangat neh?tak pro lah nak gna snipping tul ni..
 
akoo pikir balik..np lar kan..takde satu number pun yang matching ngn number 7..rasanya..number 7 memang patut duk solo kot..XD..desperet gilar akoo XD..
 
p/s:tak semestinya benda2 alah ni betul 100%.aper pon..kita lagi kenal diri kita..personality test ni kekadang cuma nak main2 or nak kasi tahu apa yang kita patut kawal..contoh EMOSI..
 
p/s/s:apa pendapat korang??hantaq lar komen..nanti macam entry syok sendiri ja..hilang smangat AKOO nak blogging X[ 

14 comments:

  1. haha, hebat! best!






    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. @zephyr:number 8?wah.lucky number tu!org cina suka nuber 8


    np blog kamoo ader cloud ads...t.t..

    ReplyDelete
  3. @cikwanik:habes tu nuber brper cikwanik?

    ReplyDelete
  4. besday kamu sgt dengan ayah kita la

    hehe

    nak wat gak la

    kikiki

    ReplyDelete
  5. @moon:follo pe?follo me?XP..xphm lar?

    ReplyDelete
  6. @e.d.y:buat jgn tak buat..memang best..nanti post results nyer eh?

    ReplyDelete
  7. @rathiqah:hoho!kirim salam kat ayah kamoo yer?buat2 jgn tak buat.nanti post entry result dier yer?

    ReplyDelete
  8. @epix:no 9?anda adalah model teladan orang lain!

    ReplyDelete