Followers

Thursday, February 4, 2010

perihal orang XXL

eh,macam penah dengar je tajuk entry macam ni.yup,aku pun macam penah dengar..what ever,ada aku kisah..perihal orang gemok.senang.sape gemok,?kau gemok?ke aku gemok?haha,same-same gemok tak sedar-sedar diri.untuk yang dah berbadan kecil tu,suke sangat nak ngutuk orang XXL.kang aku hempap kang jadi roti canai.orang gemokk ni ada hati dan perasaan,macam orang lain gak,kami rasa lebih sensitip bila orang kata pasal kami,

AnAk gAjAh,BoYyOt,mOkK,AbG BeSaR,BoB,


selalu sangat kami dengar,.ingat telinga ni leh tahan sampai bebila..terutama bila orang lagi tua dari kita yang cakap macam tu...lagi hangin larr!!dahla tak boleh balas balik..xper2..ko ingat anak kao tu kurus sangat macam lidi penyapu,skali aku jentik osteoporosis terus orang tue niyh..alkisahnya,petang tadi aku terTENGOK citer Kasanova XXL kat tv3..ulangan kot,dlu aku xpenah tengok pon..sedeyh gak aku dgn jalan cita dia,mamat ni nama OZZY kot..dia XXL.dia ada crush kat sorang pompuan ni kat cyber world nama MERPATI BIRU,dan sorang lagi pompuan kat real life nama LS ABDULLAH kowt..


lantak ar ngn cita tu,korang nak tau tengok sendriri..XD..tapi kalau benda macam tu jadi kat aku,i mean ,DISKRIMINASI berat badan ni kalau jadi lar..aku tubuhkan satu persatuan anti budak keding..baru korang tau..skang dah habes sekolah nieyh,...environment baru lak..terhadap orang dari luar yang lebih menyakitkan hati..


tadi apa jadi?


orang tua:oh cikgu rosmani,bawak anak ye?

mak:*mengangguk


orang tua:wah sudah besar anak u ha?boleh jadi bodyguard mak dia..


aku:*senyum paksa..

mak:nak beli makan malam,satg malam takda apa nak makan,nenek dia demam,..*cakap2

orang tua:alah,kalau tak makan sehari tak pa kot,tak kurus pun.
aku:*kencing manis betul orang tua ni..kang aku bagi kao makan nasi ikut wire baru tao..


orang tua:*beredar..


so kalau korang lar.rrrrrr...rasanya tak ramai blogger yang XXL ..tapi kalau korang larrr..jadi macam aku..apa korang nak wat??sepak je orang tua tu??eishh..kenapa hidup aku begitu tragis??T.T

4 comments:

  1. rasa nk koyak2 kan je mulut org tua mcm ni...

    ReplyDelete
  2. @farysa:kalau boleh sabar ok lar,..kalau tak boleh..hidupnya bergantung pada wayar saja lah XD

    ReplyDelete
  3. @zella:bukan nak koyakk je..kasi cili kaw kaw punyer!!XD

    ReplyDelete