Followers

Tuesday, February 9, 2010

nak komen ke nak follow je?

penah tak kamoo semua rasa macam best je masuk satu2 blog..tapi rasa MALAS giler nak baca entry 'cicah lantai' blogger tuw??

akoo SELALU sangat rasa macam tu..kekadang suka jek aku masuk blog orang tgk2..warna..tgk2..gambar..dengar lagu..tapi MALAS siot nak baca posting dia..xpon..nak g scroll bawah2 cari shoutbox..

kalau kamoo semua lar..kamoo lagi suka orang KOMEN posting kamoo ataw jadi FOLLOWER kamoo??

otai2 pls jawab..kalau nak lar..

tengok kak shibasaki dah marah...XD

5 comments:

  1. sy bukan otai...tapi nak jawab jugak bole?

    sy suka komen kalau boleh kat semua blog orang. Sebabnye...sebab saya tau camana rasanya bukak blog kite sendiri and baca komen orang kat post kita. SOnok...

    Tapi kalau line internet sangat slow, sy baca2 je.

    ReplyDelete
  2. walau bukan otai leyh jawab kan ?

    l0lly lebih suker orang tu komen my entri. sbbnya kalau komen maknanya die buat 2 benda dalam 1 masa.

    view n dr0p komen. kan ke ghase penulisan kita dihargai tu.


    kalau yg follow tu ada yg ikut pkembangan belog kita ada yg semata2 hanya follow. macam2 lah kan. tapi i love my folower also sbb kerna mereka belog kita akan bernafas.

    ReplyDelete
  3. bguslar..tapi..kekadang memang naik malas tu..xdapek den nak ngantor komen nye yo!

    ReplyDelete