Followers

Thursday, February 4, 2010

love tu cinta kan

cinta
macam-macam kan yang kita dengar sal ni..
so aku tengah check2 innit
terlintas kat hati aku nak search pasal love ni
ye lar..
nak tgk cerita pasangan2 bahagia ni gak..
aku ni je,
pasangan tak penah bahagia..XD

dengan tak sengaja
aku terbaca satu entry dari satu blog yang aku follow

http://inilahakuameera.blogspot.com/2010/01/anda-bercouple-anda-selangkah-mendekati.html

::kasi link terus::

so korang bacalar noh..
susah aku nak terangkan
sebab hal2 kapel ni,
aku kurang maherrrr!

XD

ok,apa pandangan aku terhadap isu ini?
senang2 aku kata
BERCINTA MACAM MAIN SAHAM..
kejap NAIK untung
kejap TURUN rugi..
untuk orang yang macam aku
tak pandai main saham dan cinta ni..
so aku lebih bahagia bila TAK BERKAPEL..XD
sorry kalau ada yang meminati aku disini,XP
perasan lar pulokkk..

aku pernah dikeciwakan..
bukan sekali
bukan dua kali
mungkin tiga kali..
atau 4 kali..
haha
aku tak kira sebenarnya.
XD

kenapa anda patut pilih TIDAK KAPEL??::

10>>single is simple KAPEL is trabel..familiar with this??

9>>single life korang tak payah risau pasal bf/gf korang..dia da makan ke,da mandi ka,da gosok gigi ke..XD

8>>single life korang tak payah risau nak topup tiap2 3 atau 4 hari sekali semata-mata untuk gayut dengan SI DIA anda

7>>single life korang tak payah risau bf/gf anda diRAMPAS oleh mamat/minachi mana yang KORANG RASA2 lebih CUN/HENSEM dari korang..

6>>single life is so FREE!!korang tak payah risau ape gf/bf korang akan RASA/FIKIR/KATA tentang perlakuan anda..just be urself!!

5>>single life korang tak payah nak susah2 ingat BIRTHDAY gf/bf korang..haha,formula ADD MATHS pon xkhatam agy gatai nak ingat BIRTHDAY dia lak??

4>>single life korang tak payah nak susah2 jage hati SI DIA..kadang2 tak angkat call,sedangkan korang tengah MEMBUANG si DIA merajuk...>_<",sory lar ayg,abg tgh MEMBUANG LAR tadi...!!

3>>single life korang tak perlu JUJUR sepanjang masa,..kadang2 gf.bf korang tanya,SAPE CALL TADI??kena lar gtaw betul2,,kalau tak kapel,jawab je..MAKCIK SEBELAH UMAH KE...ATOK SEBELAH MAK KE..XD

2>>single life korang tak payah nak risau BERAT BADAN korang naik satu TAN pon..sebab takder sapa nak KISAH..lolx,kalau tidak.,gf/bf korang msti cakap...eh,ayg dah gempal eh skang..??korang pun muler a diet,tak makan atau PURA2 KENYANG..XD

1>>single life is really cool sebab korang akan jadi SANGAT HANGAT!!yelar,korang BEBAS nak hangout ngn kawan2 tak kira a laki or pompuan,pastu mula a ada MULUT2 ULAR ni menCANANG sana sini..eh,si tuuut tuut tu da kapel ngn tuut tuut ker?XD lebeyh kurang a..FEMES BEB..diorang tanyer,dengan banggenyar leh jawab,IM SINGLE LAR BEB.!!!XD

tular sikit2 opinion aku thadap KAPEL2 ni..

moral of the story:
XPAYAH GATAI NAK KAPEL..topup pon mak yang bagi,gatai nak gayut dngn anak dara/trona orang..assalamualaikum..

No comments:

Post a Comment