Followers

Sunday, February 21, 2010

last lar kot

bukan last post.
tapi hari ni last lar kot akoo nak g blajaq memandi memandu ni.

satu hari akoo tak tau nak tulis apa dalam blog ni.
pukul 5petang semalam
dah ada idea datang toink2 dalam paler ni
tapi tiba2 je dia golek2 hilang..T.T
hari ni akoo g cari2 balik
jumpe gak..ape akoo merepek neh

21/2/2010

tarikh semalam lar.
.akoo pergi belajar memandu kali yang ke 4.
kira2 akoo dah memandu 8 jam dah sekarang wuhuu..
best tu best lar cuma lembik lutut lepas driving..
nak control clutch lar..minyak lar..brek lah..XD

alkisahnya..akoo nak link dengan post akoo yang dlu..
http://penglipurlara92.blogspot.com/2010/02/apa-nak-buat-lepas-kena-marah.htmlakoo selalu je kena marah masa driving hari tu..
tapi semalam akoo tak kena marah LANSUNG!!
maybe akoo dah pro bawak kereta kancil merah tu kot..=p..

kawan duk senyap je tepi akoo..
tapi akoo tak syok plak takde orang cakap2
rase sunyi je..
so akoo try lar wat2 bodoh eh..

akoo:(memandu..tanpa menoleh kearahnya..)err..cik..kita nak pergi mana ni?

trainer:(menyelak2 kertas di tangannya..)kita pi jalan tiga.

akoo:ok..(memandu..suasana sunyi balik..)

sampai kat satu trafik lite yang takdak lampu..akoo naik panik gak takkan nak brek tgah jalan kan...

akoo:cik..trafik lite tak dak lampu ni mcam na?(panik2..)

trainer:jalan ja..jaga orang depan(kembali selak2 kertas tadi...errr..akoo nak jadi ramah pon tak layan...)

sampai kat satu lagi trafik lite..XD..

akoo:belok kiri kan?

trainer:(tak jawab..)@%#$!!!

fedup gler akoo..

sreeeettt!!!!akoo tekan brek habes kuat lar XD..gupp semua tersentak kedepan!XD...haa..tak layan sangat..=p

lepas tu baru dia start balik berleter kat akoo..takpe janji akoo tak rasa sunyi sangat masa tu..

22/2/2010

oklah..harini dia kata nak buat QTI..akoo pon tak tau apa benda tu..tapi kawan akoo kata senang ja..
olright...
start pukul 2pm akoo pon tak mandi lagi ni XD..
bangun2 tidor tadi terus mngadap laptop neh..sambil minum milo dan makan roti bakaw XD..

aight
adiossa

2 comments:

  1. heee~asal ekk cikgu memandu msti garang??
    pengalaman pahit tp daa mrk bgi ilmu,so kita trimas jerlaa kan?

    ader masa kommentlaa entri baru sy k~!
    (^_____^)heee~

    ReplyDelete