Followers

Monday, February 15, 2010

jom pergi drift kat litar belajar memandu!!

><",..akoo memang minat sukan DRIFT ni
kalau boleh buat sah2 kuar asap kepul2 XD..

picture:
tengku djan the MALAYSIAN hero
p/s:penah tengok iklan PANADOL ACTIFAST??

jap g akoo nak g litar..
haa..
jarang2 orang leh masuk litar oo
akoo je boleh XP.
joking2
pukul 2 pm satg nak start blajaq kereta lagi..
lama sangat dah tak bawak kat litar tu..
nanti nak start enjin pon xreti dah aper. XD

dier ada 3 bahagian untuk msuk test JPJ..

1}}bukit..alah kena angkat handbrake ja kat line kuning atas tu

2}}parking..yang ni susah sket..akoo duk pening2 kena pusing kiri ke kanan ke brapa kali,..tiang numbor brapa???O.o...

3}}jalanraya..omg..yang ni akoo seriawwwXD..nanti tak pasal2 ja masuk bawah tayar lori..XD

picture:
dah berapa kali dah masuk international dia ni..

nanti akoo dapat P tengku ajar sayer nak DRIFT yer!!

notakaki:doakan akoo leh wat yang terbaekkXD..SPECIAL THANKS kat yang dah follow akoo..akhirnya kita dah mencecah 100+ XD..nnti akoo kasi award yer kat korang XD-pedoman sendiri

P/S:weh2..
walaupon akoo neyh ceria2 akoo tetap LELAKI keyhh!!
JANGAN panggil akoo akak!!

2 comments: