Followers

Monday, February 22, 2010

follow sebab kesian ke

ah tak payah..
akoo tak suka orang macam neh..
bukan apa..
korang tekan butang follow akoo tu sebab akoo follow korang..??

mcm tu eh?
mane blajar?bgtau sape ajar?wat otai lak akoo neh..

sebab orang follow akoo/mane2blog::

#sebab entry dier best..

#sebab template dier cantik/lawa/kiut/hot

#sebab owner dier cun/lawa/hensem/sopan/cantik/cun/lawa..

#sebab kongsi minat yang sama..

#sebab Sehati Berdansa..XD..

#sebab nak memupuk semangat 1malaysia...yela sangat..

bukan sebab akoo ni follow ko mesti ko follow akoo..
eh akoo tak mintak pon..
kalau akoo nak sangat orang follow mesti akoo kater..

"alamak!!.terFOLLOW lar pulak..XD"-sengal je akoo..

p/s:sama2 kita hantar surat kat perdana menteri yer..
kesian kat iklan tu asyik keluar kat TV..
ntahlar ada orang nak hantar ke tak..XD
hadiah lumayan!
SATU MALAYSIA!!=)

p/s/s:kalau korang..follow balik ker x??
mesti lar kan...biase lar..akoo ni je pelik..
dah orang follo elok2 nak bising2 lak kat GB

16 comments:

  1. orang follow tu sebab nak membaca blog la..bg akak la..akak baca kat google reader..tu pasal follow blog org..

    ReplyDelete
  2. tak..ade orang ni..kiter follow dier..pastu dier follow kite sebab kesian..takgune tol!t.t

    ReplyDelete
  3. hahaha

    siapa kah org itu?
    jom belasah jom

    sukahati je..
    hehe..
    berus dgn badan joni baru tahu..

    ReplyDelete
  4. haha.
    follow sbb ksian tuh memg xpatut..
    follow sbb nk bace blog tu ok lar jgak..
    =)

    ReplyDelete
  5. ap salah nye follow sebb kesian??? kekeke.. meh2 kesian kan sy

    ReplyDelete
  6. sy follow sesuatu blog tu sbb cra penulisannye teratur, x serius sgt, ad lwk, blog x serabut dgn mcm2 widget..hehe..demand takkk? :P
    lg satu, sy pening bc blog yg tulisannye kjap urup kecik, kjap urup besar @-@

    ReplyDelete
  7. haih.. da org nak folo ko pon ko hangin gak.. busuk tul...

    tu namanya saling bantu membantu la
    hohoh

    ReplyDelete
  8. teringat iklan follow me...hik3....follow tu biarlah kena dengan caranya dan jangan memaksa orang mengfollow blog kita...jika mereka suka,tidak perlu disuruh,mereka akan follow

    ReplyDelete
  9. @BUZAROVIG:erm..

    @WANIE:memang demand..harap2 kamoo leh jumpa blog idaman kamoo yer?

    @cikwanik:haha,bantu membantu lar..bantu kasi malu lar kot...t.t

    @eyriqazz:iklan follow me?XD..tak suruh pon dier follow..tapi die tarik ayat sebab kesian tu ar naik hot sket..mentang2 follower saya ni tak sebanyak dia punya..t.t

    ReplyDelete
  10. eh, kat sekolah my kazen, diorg wajibkan semua dak2 tulis surat ke PM tu.. nak masuk jugak,, tp terlebeh umur lah pulak kan.. huuu~

    ReplyDelete
  11. oik.

    die jawap sebab kehsian ke?

    ish.. xbole jadik.. ini suda lebey...

    ReplyDelete
  12. @milla:haha..PM nak baca ker??sah2 dia kasi cikgu2 baca pastu yang terbaik baru dia baca sendiri..yela..nak bagi ucapan XD..

    @cikwanik:t.t..biar je a

    ReplyDelete
  13. suka follow sebab malas nak letak link kat blog...ngeee

    ReplyDelete