Followers

Saturday, February 27, 2010

facebook images hurts

 gambar dicilok dari facebook juga..XD

><"
assalamualaikum
terima kasih sebab datang sini
dah lama benar akoo tak update blog ni..
bersayang besawang dah blog akoo ni nampaknyer..
sunyi sepi(mungkin sebab takder musik kot..)

aper pon
topik akoo hari ni pasal
kebenaran..kesabaran..kejadian..niyang rapikkk!!xD
bukan pas kebenaran keluar kelas masa darjah 6 dlu..
tapu tapi truth..kbenaran..
korang nak tahu apa kebenaran tentang diri akoo??
 
akoo ni sorang yang BAJEK!!XD..
akoo tak suka gambaq2 akoo yang entah apa2 keluaq kat facebook..
ataw blogg..
ataw mespes..
ataw friendster..
sebab?

sebab akoo bajek la brader XD..
perhatikan gambar ini..

haha,ni masa akoo masuk tarik tali HS tahun 2009.
terimakasih:-firas harith.-
lawak ar kan?bila kita leh tengok kawan kita muke macam haram dengan ekspresi yang entah apa2.?

bajek akoo nak rebut ayam pun nak amek gambar..waklu..
terima kasih:-raja-
dengki btul..busuk hati..niyang rapikk!!keypad lock...

><"!!!ni akoo tak tau bila mamat ni tangkap gambaq akoo..
terima kasih:-shafeeq hisyam-
buruk sial..XD..maybe muka akoo dah buruk a kan?so yang ni korng nak dengar la kot??muka akoo buruk so skang apa korang rasa??best ar kot??ngahahahaha..

terbaru..muke sangap keterlaluan..
terima kasih:-...eh sapa tangkap neh?-
kalau nak kasi muke takder feeling pon jangan ar sampai terSANGAP macam tu..kesian akoo tengok muker akoo..

for your information(fyi.)akoo ni hensem..cuma orang lain je tak perasaan perasan.

huhuhu...memang LAWAK..

gelak-gelak!!kalau tak akoo tembak!!-ayat2 filem

notakaki:jangan biarkan diri anda diselubungi...misteroo misteri..muke dah tak hensem..bajek macam na pun tak hensem..kalau bajek muke hensem tak per lakk??-pedoman sendiri

p/s:akoo tahu maybe diorang just for fun je nak amek gambaq ni..takder niat lain.nak malu kan akoo jauh sekali...sebab diorang kawan akoo..and akoo kenal diorang dah 3-4 tahun..tapi BAJEK lar..suke hati je letak gambar2 terLARANG ni kat Facebook!!!
 
p/s/s:akoo memang HENSEM..tak kire korang nak kater aper..akoo tetap hensem..dan kehenseman akoo takkan hilang sebab gambar2 kat Facebook macam neh..ngahahahahaha

p/s/s/s/:akoo pon tak tahu..post ni sebenarnya lawak ke marah???waklu

2 comments: